Rentacarss


Mehmet ali Paşa

Telefon1: 5321669627

Telefon2:

Fax: 02622232323

Web: www.rentacarss.com/izmir-rent-a-car

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Rent A Car
Türkiye’nin birçok şehrinde ulaşım konusunda problem yaşamamak amacı ile araç kiralamak isteyen müşterilerimize profesyonel ekibimizle birlikte hizmet vermekteyiz. Rentacarss hizmetleri veren firmamızın sahip olduğu geniş araç yelpazesinden kendinize ve bütçenize en uygun olan araçları kolaylıkla seçebilirsiniz.
Firmamızda müşterilerimizin kiralaması için standart, ekonomik ve lüks araç seçenekleri bulunmaktadır. Rentacarss hizmeti veren firmamızdan bütçenize en çok uyan araçları kiralayabilirsiniz.
Rentacarss hizmetlerimizden yararlanabilmek için en az 2 yıllık bir sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Sizin için uygun olan aracı belirledikten sonra nüfus cüzdanınız ve sürücü belgeniz ile birlikte hazırlanacak olan kira sözleşmenizi imzaladıktan ve kira ödemesi ile depozito ödemenizi gerçekleştirdikten sonra aracınızı teslim alabilirsiniz.
Rentacarss firmamızdan araç kiralamak için vereceğiniz depozito ücreti aracı zamanında ve hasarsız teslim etmeniz üzerine size geri verilecektir.
Rentacarss hizmetleri veren firmamızdan araç kiralama konusunda piyasadaki en uygun fiyatlarla en konforlu araçları kiralayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

İzmir Rent a car, İzmir Karşıyaka Rent A Car, İzmir Bornova Rent A Car, İzmir Buca Rent A Car, İzmir gaziemir Rent A Car,

#Araç Kiralara #Oto Kiralama #Rentacar Kara Liste #Rent A Car #


Benzer Firmalar