Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » ZİHİNDİLİ DANIŞMANLIK ve DOĞRUDAN SATIŞ

ZİHİNDİLİ DANIŞMANLIK ve DOĞRUDAN SATIŞ


halitağa cd. no:25/8

Telefon1: 02163384771

Telefon2:

Fax: 02163468115

Web: www.zihindili.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hızla gelişen dünyada, her şey aynılaşırken, özgün olan, kendini gerçekleştiren, farklılığı yakalayan, başarıyı ve iletişimi yöneten kişiler, kurumlar geleceği daha kolay adımlıyor ve onu değiştiriyor. Çünkü bu değişime önce kendisinden başlaması gerektiğini biliyor. Kendisine, ailesine, işine yatırım yapmak isteyen insanımıza değişim konusunda Danışmanlık, Koçluk ve Eğitim Seminerlerimizle destek veriyoruz.
Zihindili Danışmanlık bünyesinde; Yaşam Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, Aile Koçluğu, İş dünyasına Uluslar arası Sertifika Eğitimleri, Profesyoneller yetiştirme, Uzakdoğu wellness endüstrisinin sağlıklı yaşam ürünleri yle destek gibi pek çok hizmet sunulmaktadır.

Davranışsal bozukluklar, Aile içi iletişim problemleri, Çiftler arası problemler,Boşanma öncesi ve sonrası kaygılar, Ergen sorunları, hafif psikolojik rahatsızlıklar, Kişisel motivasyon, özgüven eksiklikleri, depresyon, takıntılar, alt ıslatma, dikkat dağınıklığı, kaygılar, duygusal kaygılar (Aşk acısı, ayrılık, tutku), Gelecek kaygısı, Öğrenci problemleri, Sınav stresi, Yaşama İsteksizlik, Korkular, Hedefsizlikler, “Yapamam “ duyguları, Mutsuzluklar, duygusal ayrılıklar vs.
Ruhunuzu inciten, içinizi acıtan pek çok iletişim problemlerini çözmede Bilinçaltı teknikleriyle danışmanlık yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


AİLE DANIŞMANLIĞI - ÖĞRENCİ VE SINAV KOÇLUĞU - NLP VE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERLERİ
DÜNYANIN BİR NUMARALI NLP UZMANI DR. WYATT WOODSMALL İLE İKİ SEMİNER: 1- TRAINER TRAINING: İLERİ EĞİTİMCİNİN EĞİTİMİ SEMİNERİ 15 EYLÜL - 02 EKİM 2013(18 GÜN) 2- ADVANCED TEACHING AND LEARNING TECNOLOGIES: İLERİ ÖĞRETME VE ÖĞRENME TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ 05-09 EKİM 2013
TIENS Wellness Ürünleri Distribütörü ve Danışmanı

Tibet - Uzakdoğu`nun Sağlıklı Yaşam Felsefesine göre üretilmiş Bağışıklık Sistemini koruma ve güçlendirme, hastalıklara karşı direnci arttırma konusunda besin takviyesi ve medikaller ve kozmatik ürünleri satış ve bilgilendirme, seminer verme çalışmalarını içermektedir.

#aile danışmanlığı #öğrenci koçluğu #sınav koçluğu #NLP seminerler #WYATT WOODSMALL


Benzer Firmalar