Anasayfa » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç ve Orman Sanayi » AYPİN OKUL VE OFİS MOBİLYALARI

AYPİN OKUL VE OFİS MOBİLYALARI


Kuzguncuk mah. Asker sok. No:8 A/1 Üsküdar - İstanbul

Telefon1: 0216 553 34 63

Telefon2:

Fax: 0216 553 34 63

Web: www.aypin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:31 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AYPİN Okul ve OFİS MOBİLYALARI
Aypin Okul ve Ofis Mobilyaları olarak 2011 yılından beri bu sektörde faaliyet göstermekteyiz.
Üretim aşamasında kullandığımız modern teknolojiler ve birinci sınıf malzemelerle bu sektörde yılladır lider konumumuzu devam ettirmeyi başarmış olabilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


İnci Tekli Okul Sırası
Hijyenik , çizilmez, ısıya suya dayanıklı sıra tablası. Paslanma ve çizilmeye dayanıklı Elektrostatik boya Zemin çizilmelerini önleyen ayarlı plastik papuç Alt darbelere dayanıklı figürlü çelik sac kitap gözü Kitap gözünün farklı renk olma seçeneği Çanta askılığı Ürün Kodu D108 Ürün Ölçüsü 63x45x76h Ürün Tablası Yongapan (Werzalit) Tabla Rengi Kurum Tercihi Tabla Metal Aksamı 50x32 Çelik Oval Profil Sıra Kitaplığı Figürlü Profil Takviyeli Sac Oturak ve Sırtlık PPC
Okul MOBİLYALARI
Okul mobilyalarımız eğitim ve öğretimin vazgeçilmez unsurlarından ‘’Dikkat yoğunluğu’’ ilkesini göz önüne alarak , öğrencinin azami konsantrasyonunu sağlayacak ergonomik özelliklerde üretilmiştir.
Okul Laboratuvar MALZEMELERİ
Okul laboratuvarınızda ihtiyaç duyacağınız tüm laboratuvar cihazları, aksesuarları ve ekipmanlarına firmamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Ofis MOBİLYALARI
Birbirinden modern ve şık tasarımları ile siz değerli ofis çalışanlarına her zaman mobilyanın en iyisini sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

#Okul Mobilyaları #Laboratuvar Malzemeleri #Ofis Koltuk Gurupları #Çelik Dolap ve Masalar #Ana Okul Mobilya ve donanımları


Benzer Firmalar