Anasayfa » Asansör » Makine sanayi » ADANA Asansör » SÖNMEZ ASANSÖR

SÖNMEZ ASANSÖR


Huzurevleri Mh. Alparslan Türkeş Bulvarı Özserinyol Apt. A-Blok Zemin Kat No:309 Çukurova / ADANA

Telefon1: 0322 247 37 42

Telefon2: 0555 457 11 89

Fax: 0322 247 37 42

Web: www.sonmezasansor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1991 yılından bu yana öncelikle ADANA da asansör bakım,asansör montaj ve asansör revizyon işleri yapmaktadır. Geçen bu süre içerisinde malzeme kalitesini ve firma organizasyonunu günden güne geliştirip CE ürün kalite sertifikasını alarak kalitesini belgelemiştir. Temel prensibimiz her çeşit asansörü kaliteli ve sorunsuz olarak tesis etmektir.
Kalitesi referansları ile sabitleşmiş olan SÖNMEZ Asansör, çalışmalarında kazanmış olduğu başarıların haklı gururunu taşımaktadır. İşlem yaptığı her alanda vermiş olduğu taahhütleri eksiksiz ve zamanında yerine getiren, kalite standardını daima yüksek tutan, her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip eden ve teknolojik gelişmelerde pay sahibi olan SÖNMEZ Asansör, müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir.
KALİTE POLİTİKAMIZ;

-- Sürekli gelişme bilincinde olmak,
-- Üst kademenin belirlediği hedefler doğrultusunda ilerlemek,
-- Personelin eğitim düzeyini yükseltmek,
-- Daha verimli ve uygun çalışma ortamını sağlamak,
-- Üretim miktar ve kalite düzeyini sürekli yükselterek pazardaki rekabet gücümüzü artırmak,
-- Ulusal ve uluslar arası standart ve 95/16 At direktifine uygun asansör montajı yapmak` tır.


Ürün ve Hizmetler

SÖNMEZ ASANSÖR 1991 yılında ADANADA uzman yönetim kadrosu ve deneyimli personeli ile başlamış olduğu asansör montaj revizyon, bakım ve servis hizmetlerine ürün ve proje üretim ve yöntimiyle devam etmekte.

SÖNMEZ ASANSÖR Avrupa kalite standartlarına uygun kabin, süspansiyon, tekerlekli paten, makina-motor sehpaları üreterek...
ADANA `da ve tüm dünyada ASANSÖR sektörüde çığır açacak sürtünmesiz raylı sistem, teleskopik viç, görme ve işitme engelliler için asansörü güvenli ve kolay kullanbilecekleri bir araç haline getiren SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ üreterek , çevreci tutumu ve toplum bilinci ile asansör teknolojisini geliştirmekte ve hizmet vermektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar