Rotam Teknoloji


Bağdat cad. 514

Telefon1: 216 3849942

Telefon2: 216 3849952

Fax: 216 3849905

Web: www.rotamteknoloji

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yiyecek-İçecek sektöründe yaşanan hızlı gelişimleri -profesyonel mutfağa- taşımak üzere varız. Profesyonel mutfak konusundaki deneyimlerimizi projelerimize aktarmak üzere, profesyonel bir kadro ile çalışıyoruz. Rotam Teknoloji, cihaz seçiminden, anahtar teslimi profesyonel mutfak projelerine kadar, mutfağınızın her alanında siz değerli yatırımcıların yanındadır. Projelerde önemli bir eksiklik tespit ettik; mutfak içerisindeki iş akışını göz ardı eden projeler! Operasyona cevap vermeyen profesyonel mutfak projelerinin yatırım bedellerinin, tekrar yapılanma maliyetleriyle birleştiğinde rantabl yatırımlardan uzak olduğunu gözlemlemek mümkündür. Oysa ilk yatırım maliyetinin, yani toplam proje bedelinin, yaşayan mutfak akışına cevap vermesi gerekmektedir. Profesyonel mutfakta operasyon başladığında, işlevsellik yeterli olmadığından, süreklik taşıyan değişim ve yenilemeler ile yatırım için ödenen bedelin daha çoğu, mutfak operasyonuna uyum adına harcanıyor.


Ürün ve Hizmetler


Efectiwash Giyotin Tip Bulaşık Makinesi
- Yuvarlatılmıs köse ve yüzeyler, estetik, ergonomik dizayn. - Mükemmel paslanmaz çelik isçiligi. - Kolay kullanabilen kontrol paneli. - Tüm parçalar bakım ve temizlik sırasında kolayca sökülüp takılabilir. - Ergonomik giyotin kapagı ve yay sistemi.
Endüstriyel Mutfak, Restoran, Otel, Hastane, Fabrika, Catering işletmeleri için.
Bulaşık makineleri, buz makineleri, buz dolapları, patiserie ekipmanları, fırınlar, ocaklar, kahve makineleri, raflar, proje, proje uygulamaları, anahtar teslimi mutfak projeleri. Myco, Elektrolux, Salva, Fagor, La Cımbali, Best For, Rational, Samsung markaları. İşletmelere özel projeler ve uygulamalar.

#mutfak, endüstriyel #proje, dekorasyon #bulaşık makinesi, fırın #buz makinesi, buz dolabı #restoran, otel, hastane


Benzer Firmalar