Mina Oto Yedek Parçaları


Bostancı sanayi sitesi huzur hoca sk no 58 ataşehir istanbul

Telefon1: 2165769606

Telefon2:

Fax: 2165769636

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:---

Bostancı Mina çıkma yedek parça sektörüne profesyonel kadrosu ve mükemmel ekibiyle sizlere kaliteli hizmet vermek amaçlı sektöre çok hızlı bir giriş yapmıştır . Volkswagen yedek parça ve bununla birlikte hurda veya ömrünü tamamlamış araçların revizyon işlemlerini gerçekleştiren REMER ortaklarından biri olan, Mina yedek parça aynı zamanda anlaşmalı sigortalardan iade parça toplamaktadır.

Bu sigortalara ait Volkswagen parçaları orijinal çıkma yedek parça olarak tarafımızdan temin edilip hizmetinize sunulmaktadır.
Firmamıza Türkiye’ nin neresinde olursanız olun , kargo aracılığıyla adrese teslim oto çıkma yedek parça siparişi verebilirsiniz. Almış olduğunuz ürünlerin tamamı sizlere ulaşmadan önce en son kontrolleri uzaman ekibimizce yapılıp gönderilmektedir.
Kaza ya da belli nedenlerle hurdaya ayrılmış otoları gerek sigorta şirketlerinden; gerekse birinci şahıslardan satın alarak parçalara ayırıp satışını gerçekleştiriyoruz, böylece araçtan sökme orijinal temiz parça satışımızda mevcuttur. En önemli ilkelerimizden biri kaynağı belirsiz ürün alıp satmıyor, aracılık ya da komisyonculuk yapmıyoruz.
Mina çıkma yedek parça olarak size çok geniş bir ürün yelpazesi sunmayı hedefleyen şirket bünyemiz, aynı zamanda ekonomik fiyatlarla da sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

çıkma yedek parça, Audi çıkma yedek parça, Volkswagen çıkma yedek parça, Seat çıkma yedek parça, Skoda yedek parça, Porsche çıkma yedek parça, çıkma kapı kaput, far, tampon, çamurluk, kaput, torpido, panel , stop farı, radyatör

#çıkma yedek parça #Audi çıkma yedek parça #Volkswagen çıkma yedek parça #Seat çıkma yedek parça #Skoda yedek parça


Benzer Firmalar