Anasayfa » Makine sanayi » ÇORUM Makine sanayi » Çopuroğlu Makine

Çopuroğlu Makine


KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ SANAYİ CAD: NO:130

Telefon1: 0364 2340101

Telefon2:

Fax: 0364 2340101

Web: www.copuroglumakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hedefimiz büyüyen ve gelişen makine ve hırdavat sektöründe müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına çözümler üretebilmek ve sektöründe tercih edilen marka olmaktır. Müşterilerimiz ve çalışanlarımızla, güvenilir ilişkilerin kurulduğu, onların beklentilerinin karşılandığı bir ortam oluşturmaktır.

Bilgi ve ürün yelpazemizi sürekli geliştirerek, müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vermek, tüm faaliyetlerimizi takım çalışması ve işbirliği anlayışı ile kısa sürede kaliteli gerçekleştirmek.

Vizyon;

Fiyat, kalite ve zamanında teslimat unsurlarını birleştirerek, müşteri isteklerinin tam karşılandığı güvenilir ve tercih edilir bir kuruluş olmak.


Ürün ve Hizmetler


ALİMAR 75 kVA ALLİS EURO OTOMATİK JENERATÖR
Güç Standby Güç (kVA) : 75 Standby Güç (kW) : 60 Prime Güç (kVA) : 68 Standby Güç (kW) : 54,4 Güç Faktörü (Cos Q) : 0,8 Frekans (Hz) : 50 Motor Motor Markası : ALİMAR Motor Modeli : YTR4108ZD Devir (d/dak.) : 1500 Frekans (Hz) : 50 Nominal Güç (kWm) : 60 Silindir Sayısı : 4 Silindir dizilişi : L Toplam Silindir Hacmi (I) : 4,4 Bore x Stroke (mm x mm) : 108 X120 Sıkıştırma Oranı :
Çorum Alimar Mitsubishi Bölge Bayii ve Teknik ServisÇorum KLP Kesici Takımlar (Elmas Uçları ve Takımları) Çorum Bölge Bayii (%100 TÜRK MALI)Firmamız tarafından Alimar Jeneratörleri, Perdah Makinaları, Kompaktörler, Beton Vibratörleri, Derz Kesme Makinaları, Çapa Makinaları, Mini Bahçe Traktörü, Mobil Isıtıcılar, Pis Su Dalgıç Pompaları, Motorlar, Mobil Işık Kuleleri, Mobil Kaynak Makineleri, Foklift satılmaktadır.KLP Kesici Takımlar %100 Türk Malı olup firmamız tarafından satılmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar