Medyum Muhabbet


Mecidiyeköy yolu Caddesi 34200

Telefon1: 02122732178

Telefon2:

Fax: 02122732178

Web: www.medyummuhabbet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Küçük yaşta aile büyüklerinden gelen yeteneklerini keşfeden ve gençlik dönemini dedesinin çizgisi doğrultusunda Hz.Mevlana’nın manevi iklimini teneffüs ederek yetişen Medyum Muhabbet, dedesinin vefatıyla birlikte, yeteneklerini daha güçlü bir şekilde hissetmeye başladı.
Eğitim hayatı boyunca havas alimlerinden aldığı eğitim sayesinde uzun yıllar çevrenin de etkisiyle bu yönünü ortaya çıkaramayan Medyum Muhabbet, üniversite eğitimi sonrası iş hayatındaki çalışmalarının ardından profesyonel anlamda medyumluk çalışmalarına başladı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Medyum Muhabbet, 20 yılı aşkın süredir HAVASS, HÜDDAM, RUKYE ve BURÇ İLİMLERİ üzerindeki çalışmalara yoğunlaşması, onu insanın manevi yapısı, dışarıdan gelen manevi etkiler ve bu etkilerden kurtulma çalışmalarında uzmanlaşmasını sağladı.
Medyum Muhabbet, kişisel ve ailesel sorunların çözümünün yanı sıra, gruplara ve bireylere “insan, Kainat ve Yaratılış Gerçeği” hakkında eğitim ve seminerler vermekte ve yakında çıkacak olacak olan kitabı üzerinde çalışmalarına devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

büyü bozma, bakım, aşk büyüsü, evlilik büyüsü

#medyum #büyü #resmi medyum #büyü bozma #


Benzer Firmalar