EYLÜL TELEKOMÜNİKASYON


Yapıcı iş merkezi A blok 2.kat No:207

Telefon1: 05412166580

Telefon2: 05413105737

Fax: 2472333

Web: www.jettoptandakika.c0m

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Parça kontör bayiliği aldığınızda Türkiye’de aktif olan tüm operatörlerin kontörlerini yükleyebilirsiniz. Vodafone, Avea ve Turkcell cep tl’leri hızlı bir şekilde online olarak yükleme imkanınız olur. Sistemimiz çok hızlı çalıştığından yükleme sisteme anında geçecektir.
Sadece parça kontör yüklemesi yapmakla kalmaz aynı zamanda operatörlerin kampanyalarından yararlanmaları için müşterilerinize destek verebilirsiniz. Vodafone, Turkcell ve Avea bayilerinin verdikleri hizmetleri siz de müşterilerinize sağlayabilirsiniz.
Parça kontör satışının bir diğer avantajlı yönü ise, parça kontör satacağınız müşterilerinizin günden güne artmasıdır. Her geçen gün cep telefonu kullanıcılarının sayısı artıyor. Bu da pazara yeni müşterilerin girdiğinin adeta bir kanıtı…


Ürün ve Hizmetler

Avea, Turkcell, Vodafone, Smile ADSL, Bedaş, İski, Turk Telekom gibi akla gelebilecek her türlü hizmet sağlayıcının fatura tahsilat bayiliğini aynı anda yapabilirsiniz.

Fatura tahsilat bayileri 7 gün 24 saat hizmet verebilmektedirler. Bu da müşterilerin büyük bir kısmının fatura tahsilat bayilerinden, fatura ödemesi yapmayı tercih etmelerinin en önemli sebeplerinden birisidir.Fatura tahsilat bayilerinin tercih edilmesinin bir diğer sebebi de kolay ulaşılabilir olmasıdır. Özellikle çalışan kişiler gün içerisinde banka ya da PTT şubelerine gidemiyor. İş çıkışında, akşam saatlerinde fatura ödeme merkezlerinden işlem yapmak; çalışan kesim için büyük önem arz ediyor. Ayrıca fatura tahsilat bayilerinin hafta sonu da açık olması, sıklıkla tercih edilmesinin bir diğer sebebini oluşturuyor.

#parca kontör #parca kontor #parca tl #toptan kontor #fatura tahsilati


Benzer Firmalar