osmanlihacamat.com


yeni larende

Telefon1: 05376610318

Telefon2:

Fax: 03323256109

Web: osmanlihacamat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hacamat deri altında birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren PiS KANIN vücuddan dışarıya alınması işlemidir. Hacamat ile Kızılay’a kan vermek arasında çok fark vardır. Kızılay`a damardan verilen kan vücudun kullandığı temiz kandır. Hacamatla sadece pis kan alınır.

Hacamat daha yapılır yapılmaz kişide bir rahatlama ve hafifleme olur. Eğer Hacamat yapan uzman ve ehil ise başta tansiyon, migren, bel fıtığı, boyun ağrıları, romatizmal hastalıklar, karaciğer yağlanması, kolesterol başta olmak üzere bir çok hastalık tedavisinde başarılı sonuç alınır. Hacamatın hiç bir yan etkisi ve zararı olmaması; Hacamat’ı diğer tedavi yöntemlerine göre üstün kılar.


Ürün ve Hizmetler


hacamat
Hacamat deri altında birikmiş, damarda dolaşmayan, atıl kalmış, vücuda zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren PiS KANIN vücuddan dışarıya alınması işlemidir. Hacamat ile Kızılay’a kan vermek arasında çok fark vardır. Kızılay`a damardan verilen kan vücudun kullandığı temiz kandır. Hacamatla sadece pis kan alınır. Hacamat daha yapılır yapılmaz kişide bir rahatlama ve hafifleme olur. Eğer Hacamat yapan uzman ve ehil ise başta tansiyon, migren, bel fıtığı, boyun ağrıları,
hacamat , konya hacamat , ısparta hacamat , afyon hacamat , aksaray hacamat , karaman hacamat , hacamat

#hacamat # # # #


Benzer Firmalar