Anasayfa » Yangın Söndürme » Güvenlik » İSTANBUL Yangın Söndürme » EVRENSEL YANGIN SİSTEMLERİ

EVRENSEL YANGIN SİSTEMLERİ


GİYİMKENT SİTESİ 1. SOKAK N0:49

Telefon1: 02124382180

Telefon2:

Fax: 02124382190

Web: www.evrenselyangin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 15 yıl sektör deneyimi ile yüksek kaliteyi, üstün hizmet anlayışı, satış sonrası hizmetleri ve her türlü ihtiyacı karşılamayı hedef alarak tecrübeli ve eğitimli kadrosu ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Yangın ve güvenlik sektörüne tüketiciye sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmayı ilke edinen, kuruluşumuz bundan sonrada toplumumuzun güvenli yaşam sürebilmesi için görev edindiği çalışmalarını dahada ileri götürerek devam ettirecektir.
Yangına karşı önlemler konusunda ücretsiz danışmanlık hizmetleri, montaj ve tatbikat hizmetleri uzmanlık alanımızdır. Her türlü yangın ve güvenlik malzemelerinde ürün alanını geniş tutarak sizlere kolaylık sağlamak için buradayız. EVRENSEL Yangın ve Güvenlik firması olarak uzman kadromuzla ihtiyaç duyulan tüm projelerde ve yangın ve güvenlik gibi birbirini tamamlayan konularda hizmet vermekte ve çözüm üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Firmamız YANGIN TÜPÜ SATIŞ , YANGIN TÜPÜ DOLUM , LEVHA , GÜVENLİK MALZEMELERİ yangın söndürme, yangın güvenlik sistemleri, otomatik davlumbaz söndürme sistemleri, duman alarm, yangın tesisatı, yangın ihbar sistemleri, otomatik söndürme sistemleri, duman dedektörü, yangın söndürme cihazlarının dolum bakım ve satışı ve yangınla mücadele ile ilgili tüm malzemeler ile hizmet sunmaktadır.

#YANGIN TÜPÜ #YANGIN TÜPÜ SATIŞ #YANGIN TÜPÜ DOLUM #GÜVENLİK SİSTEMLERİ #DAVLUMBAZ


Benzer Firmalar