Su Dış Cephe Temizlik


cumhuriyet mh.Barış ulvarı 23/A Atakum SAMSUN

Telefon1: 03624390390

Telefon2: 05453587108

Fax: 0362 4390390

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2013 yılında Samsun Atakum ilçesinde kurulmuştur.Aquaqlean teknolojisini kullanarak, güvenli, pratik daha az maliyetli ve daha kısa süreli hizmet amacı taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Dış Cephe Temizlik Aquaqlean
Aqua Qlean ile yerden takviyesiz 18 metre yüksekliğe kadar temizlik yapılması mümkündür.Temizlik için minerallerinden ayrıştırılmış su kullanıldığından dolayı kuruduktan sonra lekesiz,parlak bir sonuç elde edilmektedir. Ayrıca saf su bir yüzeyden aktığı zaman buradaki mevcut olan bütün maddeleri çözmekte ve bakteri oluşumunu engellemektedir.
Cam, kompozit, silikon, granit ve benzeri yüzeyler periyodik olarak temizlenmez ise dış ortamdan gelen toz, duman, yağ ve kireç lekeleri zamanla oksitlenerek kalıcı izler bırakır.Bu problemlerin çözümünde Samsun`da SU DIŞ CEPHE TEMİZLİK sizlerin çözüm ortağı olmak amacıyla kurulmuştur. Günümüz teknolojisini kullanarak , güvenli, pratik daha az maliyetli ve daha kısa süreli hizmet amacını taşımakta olan Aqua Qlean ile temizlik yapılmaktadır. .Aqua Qlean ile yerden takviyesiz 18 metre yüksekliğe kadar temizlik yapılması mümkündür.Temizlik için minerallerinden ayrıştırılmış su kullanıldığından dolayı kuruduktan sonra lekesiz, parlak bir sonuç elde edilmektedir. Ayrıca saf su bir yüzeyden aktığı zaman buradaki mevcut olan bütün maddeleri çözmekte ve bakteri oluşumunu engellemektedir.

#su cephe #samsun temizlik #atakum temizlik #dış cephe #Aquaqlean


Benzer Firmalar