Anasayfa » Güvenlik Şirketleri » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik Şirketleri » CANEM ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

CANEM ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ


MİMAR SİNAN MH. YEDPA TİC. MERK. D CAD.NO:163/AS

Telefon1: 2166610111

Telefon2: 2166610111

Fax: 2166839383

Web: www.cizgigroup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Canem Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri Ltd.Şti.
26 Haziran 2004 tarihinde yürürlüğe giren “5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Uygulama Yönetmelikleri” kapsamında faaliyette bulunan Canem Güvenlik, kişi ve kuruluşlara özel olarak dizayn edilmiş hizmet standardı sunmaktadır.Bir kuruluşun kendi iç güvenlik teşkilatını kurmasının ve yürütülmesinin maliyetli, yasal müeyyidelerinin ağır olduğu ve zaman kaybına yol açmış günümüz iş dünyasında, Canem Güvenlik ise; hazır, daha az maliyetli, çok iyi organize olmuş, profesyonelce yönetilen, hızlı aksiyon veren, yılın 365 gününde 24 saat güvenlik hizmeti verebilen bir kuruluştur.
Canem Güvenlik; ayrıca, güvenliğin bütün elementleri arasında gerekli koordinasyonu kurmakta ve en doğru değerlendirmeleri yaparak, en etkili çözümlerin seçilmesini sağlamaktadır. Yaşam alanlarınız, işyerinizdeki risk altında çalışanların, malların ve ekipmanların değer ve önemine dikkat çekildiğinde, Canem Güvenlik, efektif ve güvenilir çözüm ortağı olarak, sizin için çok akıllı bir yatırım olarak değerlendirilebilir.

Hizmet verilecek olan kurum ve kuruluşlara ilgili kanun uygulamaları konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri, konu hakkında uzman personelimiz tarafından verilmekte, söz konusu hazırlık sürecinden başlamak üzere kanunun öngördüğü yasal yükümlülükler ve cezai müeyyidelere karşı bilgilendirilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ
ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ VEREN FİRMAMIZ; İSTEK VE İHTİYAÇLARINIZ DOĞRULTUSUNDA SİZ DEĞERLİ KURUM VE KURULUŞLARA TEKLİFİMİZİ SUNACAĞIZ.
ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ VEREN FİRMAMIZ ÇEŞİTLİ SİTE GÜVENLİKLERİNDE, KURUMSAL FİRMALARA İŞ ORTAKLIĞI YAPMAKTADIR.

#özel güvenlik #koruma hizmetleri #güvenlik şirketi #canem özel güvenlik #çizgi group


Benzer Firmalar