taimaksan makina


cicoz yolu, hekimoglu plaza

Telefon1: 212 679 46 10

Telefon2:

Fax: 212 679 46 85

Web: www.taimaksan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Taimaksan firma olarak uzun yıllıardır CNC tecrübesine sahip uzman kadrosuyla sanayicinin ve ülkemiz sanayisinin gelişmesinde katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Faaliyet alanlarımız; CNC Otomat, CNC Torna ve CNC İşleme Merkezlerinin satışı ve satış sonrası servis hizmetini gerçekleştirmektir.Bunun yanısıra TAKIM BILEME makinalarının satışınıda gerçekleştirmektedir.
Taimaksan sanayicinin amaçlarına uygun ,gerçekten ihtiyacı olan makinayı alabilmesini ve doğru tercih yapmasını öngören satış politikasını ilke edinmiştir. Bu nedenle vaad etmeyen yerine getiren, sebep değil sonuç odaklı, eleştiriye açık ancak çözüm arayan ve müşteri memnuniyetini her zaman ilk sırada tutan kuruluş olma gayretindedir.Satış sonrası hizmetlerimizde ise 2 yıl boyunca ful servis ve yedek parça garantisi vererek müşteri mağduriyetini minimuma indirmeyi görev saymaktayız.
Taimaksan olarak siz değerli sanayici ve imalatçılarımızın daima yanınızda ve hizmetinizde olduğumuzu belirtir,her türlü istek,öneri ve görüşlerinizi samimiyetle bekler,iyi çalışmalar dileriz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar