KETMAK-KETPOL ARITMA A.Ş.


İstanbul Mermerciler Sanayi Sitesi 1.Cad. 32.Sok Köseler Köyü Dilovası

Telefon1: 02627281375

Telefon2: 02627281376

Fax: 02627281378

Web: www.ketmak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:20 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ispanya,hindistan,italya,tüm ortadoğu ülkeleri

KETPOL Arıtma Kimyasalları Paz. San. Tic. A.Ş., 2011 itibariyle KETMAK ARITMA A.Ş. tarafından arıtma tesislerine ve endüstrilere kimyasal sağlamak amacıyla kurulmuştur. KETPOL Arıtma Kimyasalları A.Ş. arıtma sistemlerinde önemli bir yere sahip olan arıtma kimyasalları konusunda hizmet vermektedir. Yüksek kaliteye sahip bu ürünlerin ithalatını ve uygulamasını gerçekleştirmekteyiz. Kuruluşumuz satış öncesi ve satış sonrası teknik destekleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar. Bu hedef doğrultusunda satış öncesi jar testi ve filtrepres uygulamalarıyla her tesise uygun türde ve miktarda polimer seçimi yapılarak sistemlerin doğru bir biçimde çalışması sağlanır. KETPOL ve KETMAK ailesi olarak atıksu arıtma sektöründe filtrepres makine ve ekipmanlarının imalatının, ithalatının yanı sıra arıtma kimyasallarının da tedariği ile müşterilerimize profesyonelce tüm teknik konularda desteğimizi sürdürmeyi amaçlamaktayız.
KETPOL 2012 yılında yeni projeleri ile her sektörde, atıksu arıtma, üretim ve filtrasyon ile ilgili bölümlerde kullanılan, filtrepres bezleri, vakum filtre bezleri, disk filtre bezleri, tambur filtre bezleri, polish filtre bezleri, jetpulse torba filtre bezleri, filtrepres plakaları, her çesit ithal ve yerli filtre bezleri, polipropilen, polyamid, polyester, pamuklu, keçe, v.s. gibi filtre bezlerinin ithalatını, imalatını, yapmaktadır, Firmanın degismez prensipleri daima kalite, sorunsuz imalat hizmeti, zamanında teslimat ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliligin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan KETPOL gosterdiginiz yakın ilgi ve desteginizden ötürü siz değerli iş ortaklarımıza tesekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

KETPOL filtrasyon avantajları;

*-Özel İmalatlar,
*-Daha Uzun Kullanım Süresi,
*-Prosesinize En Uygun Filtre Pres Bezinin Seçimi,
*-Oluşan Kekin Filtre Bezinden Daha Kolay Ayrılması,
*-Görünmeyen Maliyetlerin Ortadan Kalkması,
*-Üretimden Kaynaklanan Proseslerde Daha Kaliteli ve Hızlı Ürün Alınması, v.s.

KETPOL Kimyasalları;

*_Polielektrolitler
• Flokülantlar
o Anyonik
o Katyonik
o Noniyonik
• Koagülantlar
*_Köpük Kesiciler

SAYGILARIMIZLA,
E.Mert KUZU
Pazarlama ve Satış Müdürü
+ 90 ( 530 ) 236 28 17


Ürün ve Hizmetler

Filtre bezi seçimi arıtma, üretim ve maden zenginleştirme proseslerinde önemli bir parametredir. Uzman mühendis kadromuzla KETPOL laboratuvarlarında yapılan test sonuçlarının, filtre bezleri konusundaki tecrübemizle harmanlanması sonucunda müşterilerimizin kullanacağı en doğru bez belirlenir.

Uygun bezi seçmek çamur susuzlaştırmada en önemli parametredir. Yanlış bez seçimi, tutulması istenilen partiküllerin suya karışıp su ile birlikte uzaklaşmasına ya da filtratın nemli oluşmasına neden olur. Bu da hem işletme hem de nakliye maliyetlerinin artmasını sağlar. Uygun maliyetli ve uzun ömürlü bez seçimi siz değerli müşterilerimiz ile birlikte gerçekleştirilmekte ve böylece filtrepreslerinizde oluşabilecek birçok sorunun da önüne geçilmektedir. Yanlış bez seçimi hidrolik piston, filtre plakaları ve bezlerinde bozulma ve yırtılmalara neden olarak yüksek maliyetli ve zaman alan problemlere neden olabilir.

KETPOL filtrasyon avantajları:

Özel imalatlar,
Daha uzun kullanım süresi,
Prosesinize en uygun filtre bezinin seçimi,
Oluşan kekin filtre bezinden daha kolay ayrılması,
Görünmeyen maliyetlerin ortadan kalkması,
Üretim bazlı proseslerde daha kaliteli ve hızlı ürün alınması, v.s.


Filtre Bezlerimizin Kullanıldığı Sektörler :

Su – Atık su Arıtma
Maden – Doğal taş
Metal ve Metal Cevheri
Gıda - İçecek
Enerji - Kimya - İlaç
Petrol ve Rafineri
Tekstil - Kağıt – Şeker

#filtre pres #filtre pres bezi #filtre pres plaka #toz emme #flokülant


Benzer Firmalar