Anasayfa » Modifiye » Otomotiv ve Yan Sanayi » » Turuncu auto Araç Kaplama & Detaylı Temizlik

Turuncu auto Araç Kaplama & Detaylı Temizlik


Pelican Mall AVM Üniversite Mahallesi Selvi Sok. No:25 E5 üzeri Avcılar / İSTANBUL

Telefon1: 0212 596 92 02

Telefon2: 0212 596 92 02

Fax: 0212 596 92 02

Web: www.turuncuauto.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Turucu Auto sektörünün operasyonel maliyetlerini düşüren , zamanın etkin kullanılmasını sağlayan ve hizmet kalitesini arttıran , sektörün ihtiyacını karşılayacak, uygulama merkezleri kurmak, makine teçhizat ve ürünlerin, satış ve satış sonrası hizmetlerinin sağlanması bizlerin varoluş amacıdır.

Turucu Auto, stratejik düşüncenin hakim olduğu, kararların hızla alındığı, proaktif ve iletişime açık bir yönetim tarzı ile takım ruhu ve biz bilinci içerisinde hareket eden çalışanların oluşturduğu sinerjinin, yüksek performans ve mükemmel hizmete dönüştüğü bir markadır.

En sistemli ve en duyarlı firma olabilmenin getirdiği sorumluluğun farkında olan Turucu Auto bu açıdan hem kitlesel bir yaygınlık kazanmak için yeni şubeler açarak alt yapı yatırımları yapıyor, hemde Türkiye`de car care sektörüne olumlu katkılar sağlayabilmek için geniş çaplı çalışmalar içerisinde bulunuyor.

Turucu Auto `da büyüme, bir hedef değil başarımızın koşulsuz sonucu olmalıdır. Yeni pazarlar oluşturmak ve mevcut pazarlarda payımızı arttırmak devamlılığımızın temelini oluşturacak olan planlarımızın başında gelmektedir..


Ürün ve Hizmetler


Araç Kaplama
Hergün aynı renk otomobile binmekten sıkılmadınız mı? Otomobilinizi istediğiniz renk folyoyla kaplatın, orijinal boyasını bozmadan rengini değiştirin. Renklendirin Dikkat çekin Tarzınızı yansıtın Bir adım önde olun Farklılaşın Kişiselleştirin Süsleyin Çizikleri kapatın Değiştirin Yeni bir akım yaratın Çizik ve darbeler
Turuncu Oto, Oto Koruma, Temizlik Sistemleri, oto bakım, oto kuaför, oto kuaförü, boya koruma, kir leke önleme, çizik giderme, boya parlatma, cam filmi, zift temizleme, motor koruma, car care, detaylı temizlik, hijyenik temizlik, köpüklü özel yıkama, fıçasız süngersiz yıkama, deri bakımı, hava ızgara temizliği, antistatik koruma, Boya koruma sistemi, oto boya koruma, reçine temizleme, vinyl koruma, çizik yoketme, halı temizleme, tavan temizleme, torpido temizleme, torpido bakımı, pasta cila, oto cilalama, oto temizliği, oto temizleme, taban halısı temizleme, kapı panellerini temizleme, iç mekan temizleme, parlatma, boya yüzeyi temizleme, araba servisi, ultraviyole ışınları, asit yağmurları, ağaç reçinesi, kuş pisliği, katran, boya koruma ürünleri, krom parlatma, koltuk temizleme, bagaj temizleme, döşeme temizleme, koltuk koruma, sigara yanığı, güneşlik temizleme, sigara yanığı tamiri, deri koruma, altın paket, altın bakım, özel yıkama, cila, arac kaplama, araç kaplama fiyatları, avcılar araç kaplama

#detaylı iç temizlik #araç kaplama-avcılar detaylı temizlik #oto kuaförü-cam flim #boya koruma-pasta cila #motor koruma


Benzer Firmalar