DE-KOPİYER


camikebir mah. sanayi sit. 11 sok no 22

Telefon1: 0232 743 36 65

Telefon2: 0532 337 85 76

Fax: 0232 743 3665

Web: www.de-kopiyer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

İnşaat ve dekorasyon sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübemizle her zaman kalite, güven ve müşteri memnuniyetini prensip edindik.

De-Kopiyer kuruluşu adı altında faaliyet gösterdiğimiz dış cephe pencere söveleri, mantolama malzemeleri ve dekoratif süslemelerin üretimi ile birlikte iç cephe kartonpiyer, tavan süslemeleri, lamba göbekleri, iç cephe dekoratif ürünleri imalatında ve satışında faaliyet göstermektedir.

Ayrıca, değişik model ve fiyat avantajlarımızın dışında kendi model ve projelerinize de imkan sunmaktayız.

5627 sayılı enerji verimliliği kanununa göre yeni binaların yapım esnasında, eski binaların da 02.05.2017 tarihine kadar ısı yalıtımı yaptırma zorunluluğu bulunmaktadır.

Isı yalıtımı için çeşitli ısı yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Bunların en kolay uygulanabilen, dolayısıyla en uygun fiyata mal edilebilen (şantiyede işçilik ve zaman tasarrufu açısından) ve en güzel görselliğe sahip olan fugalı mantolama - yalı baskıdır.

Söve uygulamaları da binanın görselliğini ve değerini arttıracak olan en önemli etkendir. Binanız eski bile olsa, söve ve fugalı mantolama ile binanız şık ve çok daha değerli olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

izmir 3d tasarim, izmir cephe kaplama, izmir fuga, izmir inşaat, izmir inşaat mühendislik, izmir kartonpiyer, izmir mantolama, izmir proje uygulama, izmir söve, izmir yapi

# # # # #


Benzer Firmalar