TR STAND


Meydan Kavağı Mah. 1610 sok. Turunç Sitesi D Blok No:2

Telefon1: 0242 322 77 01

Telefon2: 0242 322 77 01

Fax: 0242 322 77 04

Web: www.trstand.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Şirketler arası sert rekabet koşullarının hüküm sürdüğü günümüzde tekdüze ve detaylardan uzak birbirine yakın fikirleri yıkan, eski köye yeni adet getiren, sizi rakiplerinizin bir adım ötesine taşıyan, dinamik, uluslararası deneyime sahip kreatif bir ekiple çalışmak ister misiniz?

Günümüz toplumlarınada, tüketimi karşılayan üretimin pazarlanması konusunda ki ihtiyaç, her geçen gün yeni iletişim araçlarının doğmasına neden olmaktadır.

Sanayi devrimi ile birlikte, son yüzyılda üreticinin pazarla buluşmasında en etkin yol olan fuarlar, ürünün pazarla buluşmasında giderek artan bir öneme sahiptir. Ürün veya hizmetin tüketiciyle buluştuğu bu kısıtlı zaman, üretici adına hayati derecede önemlidir.

Biz TR Stand olarak, mekanların insanlarla iletişim kurduğuna inanırız ve biliriz ki doğru tasarım fuar alanında iş ortaklarımızın tüketiciyle doğru iletişim kurmasına aracılık eder. Bu sebeple iş ortaklarımızın ihtiyacı olan fuar tasarımlarına başladığımızda, onların ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılayacak tasarımını ortaya koymak bizim temel amacımızdır.

Tasarım sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir süreçtir ve bizler bu süreci iş ortaklarımız adına en doğru ve akılcı şekilde yönetmekle yükümlüyüz

TR STAND ORGANİZASYON


Ürün ve Hizmetler

Fuar Standı kongre standı antalya Fuar Standı antalya kongre standı antalya sahne

#antalya fuar standı #antalya kongre standı #kongre standı #antalya fuar standı #fuar standı


Benzer Firmalar