Espoir Proje Sanat Ve Tasarım


Nispetiye mh birlik sokak akyıldız sitesi b blok daire 7 1.levent

Telefon1: 2122630240

Telefon2: 2122630244

Fax: 2122700538

Web: www.espoirproje.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ürkiye`nin önde gelen interaktif ajanslarından biri olan Parlak Fikirler Atolye’miz deneyimli ekibimiz ile iş hedeflerinize ulaşmanız yolunda dijital pazarlama çözümleri sunuyoruz.

Espoir Proje web tasarım ajansı olarak, başta web tasarım ve uygulamaları olmak üzere web yazılım ,e-ticaret, seo, domain ve hosting alanlarında profesyonel çözümler üretiyoruz. Grafik tasarım, sosyal medya, online reklam ve yazılım alanlarında profesyonel ekibimizle her geçen gün yenilenen teknolojileri takip ederek siz değerli müşterilerimize en üst düzeyde yarar sağlamayı hedefliyoruz.

İnteraktif dünyanın ortasında yaşayan ve ajans snobluğundan uzak sektör profesyonelleriyiz. Fikirlerin ne kadar yaratıcı olursa olsun tek başlarına bir işe yaramayacağını iyi biliriz. Odak noktamızı harekete geçmek olarak belirler ve tüm departmanlarımızla (strateji, tasarım, yazılım, içerik ve pazarlama) her işi ayrı birer proje olarak ele alıp, hedefler doğrultusunda olabilecek en iyi sonucu elde etmek için çalışırız.


Ürün ve Hizmetler

web tasarım, web yazılım, domain , web hosting, e-ticaret yazılımları , kurumsal kimlik çalışması, internet reklamcılığı

#web tasarım #web yazılım #e-ticaret #seo yazılımı #kurumsal kimlik çalışması


Benzer Firmalar