Son Moda Pazar Alışveriş Rehberi


Hürriyet Mah. Baykallar Mevkii. Anı Kıyı Sok. Papatya Sitesi, No:22/47 , Merkez/TEKİRDAĞ

Telefon1: 902822615911

Telefon2:

Fax: 902822615911

Web: www.sonmodapazar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnternet üzerinde online alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmış, kullanıcıları kampanya ve indirimlerin olduğu firmalar hakkında bilgi vererek yönlendimek üzere, kampanya ve indirim rehberi niteliğindeki bir nevi alışveriş rehber ve bilgilendirme sitesidir.


Ürün ve Hizmetler

Kampanya ve indirim rehberi niteliğindeki bu sitede kampanyalı giyim tekstil ürünlerinden ayakkabı, çanta ürünlerine, indirimli eğitim, kurs merkezlerinden, hediyelik ürünlere, teknoloji ürünlerinden kampanyalı tatil programlarına, ucuz uçak biletinden, kitap-kırtasiye ürünlerine, cep telefonu-telekominikasyon ürünlerinden, güzellik-kozmetik ürünlerine, indirimli mobilya- dekorasyon ürünlerinden, kampanyalı konaklama hizmetlerine, kampanyalı takı aksesuardan, spor malzemelerine ve daha fazlası. Kısaca online alışverişte A dan Z ye kampanyalı, indirimli ürün ya da hizmetlerin yer aldığı bir sitedir.

#son kampanyalar, kampanya #son moda elbiseler, son moda ayakkabılar #ucuz tatil, ucuz uçak bileti #kampanyalı, indirimli #cep telefonu kampanyaları, televizyon kampanyaları


Benzer Firmalar