MEB AKADEMİ


Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No.25/2 KADIKÖY

Telefon1: 0 216 372 16 52

Telefon2:

Fax:

Web: www.mebakademi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MEB AKADEMİ, 2001 senesinden beri eğitim sektörünün içinde yer alan Akademik Platform Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti’ne ait olup; bilgi ve deneyimlerini daha çağdaş bir platformda sunmayı hedeflemiş, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından izleyen, ekonomik değişimleri en kısa sürede müşterilerine uygulanabilir bir bilgi olarak sunmayı hedefleyen profesyonel bir ekip tarafından, özellikle Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Eğitimleri sizlere daha iyi sunabilmek amacıyla kurulmuştur.

Akademik Platform Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden uzman akademisyenlerle ve iş hayatındaki bilgi ve deneyimlerini uygulamacı olarak aktarmayı hedeflemiş seçkin yöneticilerle sürdürdüğü, bir çok sanayi, ticaret ve finans kuruluşu tarafından özellikle tercih edilen eğitimleri 2013 yılı itibariyle bu sitede bulacağınız M.E.B onaylı eğitim programları ile taçlandırmış bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


MEB ONAYLI DIŞ TİCARET UZMANLIK EĞİTİMİ
MEB Onaylı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitiminin amacı; yöneticilere, uzmanlaşmak isteyen personele ve bu alanda çalışmak isteyen girişimcilere güncel, uygulanabilir bilgi ve yetkinlikler kazandırmaktır. Eğitimin her aşamasındaki uygulama çalışmaları ile ihracat ya da ithalat işlemlerini yapabilecek seviyeye gelen katılımcılar, eğitimin sonunda; ihracat ve ithalat yaparken karşılaşacakları tüm süreçleri yönetebilecek, dış ticaret işlemleri konusunda gereken her şeyi yapabilecek ve girişimci olarak
MEB AKADEMİ, mesleki becerilerinizi geliştirmek için MEB onaylı sertifika ile akredite edilmiş İnsan Kaynakları Yönetimi, Satış ve Pazarlama, Dış Ticaret Yönetimi, Finans Uzmanlığı, Lojistik ve Satınalma Yönetimi, Yönetici Asistanlığı Uzmanlığı gibi uzmanlık konularında mesleki kursları ve hizmette ödünsüz kalite prensibi ile profesyonelleşmek isteyen iş insanlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

#eğiticinin eğitimi #dış ticaret eğitimi # # #


Benzer Firmalar