İstanbul Nakliye Servisi


Sanayi Mah. Sultan Selim Cad. No: 167 KAĞITHANE - İST

Telefon1: 02122691543

Telefon2:

Fax:

Web: www.istanbulnakliyeservisi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Nakliye Servisi, Şehirlerarası nakliyat , Şehir içi Nakliye, Ofis-Büro Nakliyesi ve Fuar Taşımacılığı konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Şirket, Fuar, Mağaza Taşımacılığında ister bulunduğunuz şehir içinde farklı bir yere ya da dilerseniz farklı bir şehir`e taşımak durumunda kaldığınızda firmamızla irtibata geçmeniz yeterlidir. Size iş başlangıcından sonuna kadar her aşamada memnuniyetle rehberlik edeceğimizden emin olabilirsiniz. Nakliyat sırasında kapalı kasa ve kaplamalı araçlar kullanılmaktadır. Her tür sokak ve yol şartlarına uygun ebatta araçlarımız mevcuttur.

Şehirlerarası nakliyat ve şehirlerarası taşımacılık, eşya nakliyatı şehirlerarası ev taşıma hizmetlerini size en kaliteli ve hızlı bir şekilde Hizmet vermekteyiz.

Büyümeyi ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olan firmamız, nakliye sektöründe öncü firmalardan biri haline gelmiştir. İstanbul İçi Yoğun olarak Avrupa yakasında hizmet vermekte olan firmamız, istanbul dışı tüm şehirlere hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Şehirler Arası Nakliyat, Nakliyat, Evden Eve Nakliyat, Şehiriçi Nakliyat, İstanbul Nakliyat, Nakliyeci, Nakliye Firmaları, Taşımacılık, Ofis taşıma, eşya taşıma, Hizmetleri Vermektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar