Medea Güzel Sanatlar


barış mah. çiflik cad. no:78 adakent villaları beylikdüzü

Telefon1: 02128730045

Telefon2:

Fax: 02128730046

Web: www.medeasanat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Medea Güzel Sanatlar 1999 yılında Gaziosmanpaşa ve çevre ilçelerde (Eyüp, Sultangazi, Bayrampaşa`da) kurulmuş ilk ve tek güzel sanatlar kursudur. Önceleri müzik bölümünde piyano, keman, gitar ve bağlama dersleri vererek eğitim ve öğretime başlayan kurumumuz, daha sonraları 2002 yılında tiyatro, 2004 yılında ise dans bölümünü eğitim programına dahil etmiştir.

2011 yılında London College Of Music bölümü yetkili sınav merkezi olmuş ve hazırladığı tüm öğrencilerinin büyük başarıyla programı tamamlamasını sağlamıştır. 2011 yılında okul öncesi İngilizce müzik eğitiminin lideri olan Kindermusik programı lisansı alarak, 0-7 yaş arası öğrencilerin müzik eğitmine oyunlarla başlangıç yapmasını sağlamış ve tüm öğrencilerin hayat boyu sürecek müzik sevgisini kazanmasına ön ayak olmuştur.

2013-2014 yılında Bakırköy, Bahçeşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine yakın bir ilçe olan Beylikdüzü`nde yeni şubesini açan Medea Güzel Sanatlar, 2009 yılından bu yana bale eğitimi vermektedir. Rus akademisyen bale öğretmenleri ile Vaganova sisteminde eğitim veren kurumumuz, 2013 yılında Gaziosmanpaşa ve Beylikdüzü ilçesinde sanatı hayatına katmak isteyenler için profesyonel bir sanat merkezi olmuştur.

2013 yılında dublaj sanatçısı Tugay Erverdi ile, her sinema severin yapmaktan keyif alacağı


Ürün ve Hizmetler


kurs
Müzik Kursu, Tiyatro Kursu, Dans Kursu, Gitar Kursu, klasik gitar kursu, Bağlama Kursu, saz kursu, Keman Kursu, Piyano Kursu, Şan Ses Eğitimi Kursu, Konservatuvar`a Hazırlık Kursu, Bateri Kursu, Bas Gitar Kursu, Elektro Gitar Kursu, Akustik Gitar Kursu, Tiyatro Kursu, Yaratıcı Drama Kursu, Dans Kursu, Latin Kursu, Tango Kursu, Bale Kursu, müzik kursu, gitar kursu, bağlama kursu, keman kursu, piyano kursu, şan ses eğitimi kursu, bateri kursu, bas gitar kursu, elektro gitar kursu, akustik gitar ku
Bölümler ve Kurslar

Müzik Eğitimi
Gitar(Klasik/Elektro/Bas/Akustik), Bağlama, Keman, Piyano, Şan Solfej (Ses Eğitimi), Yan Flüt, Davul, Konservatuvara ve Güzel Sanatlara Hazırlık

Tiyatro Eğitimi
Yetişkinler için Tiyatro (Oyunculuk), Çocuklar için Yaratıcı Drama

Dublaj Eğitimi
Diksiyon

Dans Eğitimi
Salsa ve Sosyal Latin Danslar, Arjantin Tango, Roman, Sirtaki ve Yunan Dansları, Harmandalı, Çocuklarla Dansa Yolculuk

Kurumsal Eğitimler
Yaratıcı Drama, Diksiyon / Etkili Konuşma ve Beden Dili, NLP

Bale Eğitimi
4 yaş ve üstü çocuklar için

Kindermusik Eğitim Programları
0-7 yaş arası çocuklar için İngilizce müzik dersi

#piyano dersi #bale dersi #gitar dersi #keman dersi #dans kursu


Benzer Firmalar