AKSAN END.İÇ VE DIŞ .TİC


Demetgül Mah.412,sok.No:43/21

Telefon1: 0 312 346 54 54

Telefon2:

Fax: 0 312 346 54 55

Web: www.aksan.info.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA

INTERLOCK MÜHENDİSLİK YAPIŞTIRICILARI SIZDIRMAZLIK VE SABİTLEME ÜRÜNLERİ
ÜRÜNLERİMİZ:
INTERLOCK 32-43
INTERLOCK 32-70
INTERLOCK 35-77
MADE IN USA


Ürün ve Hizmetler


INTERLOCK 32-43
INTERLOCK 32-43 VE INTERLOCK 32-70 CİVATA VE VİDA SABİTLEME GAZ VE SU SIZDIRMAZLIK ÜRÜNLERİ: CİVATA,VİDA,DOĞALGAZ VE SU SİSTEMLERİNDE KULLANILAN ORTA VE YÜKSEK MUKAVEMETTE ANAEROBİK ÜRÜNLERDİR. INTERLOCK 32-43 ENDÜSTRİDE MAKİNA SANAYİ VE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE KULLANILAN BU ÜRÜNLER GÜNÜMÜZDE DOĞALGAZ VE SU BAĞLANTILARININ DİŞ AÇİLMIŞ SIZDIRMAZLIK AMAÇLI KULLANILMAKTADIR.INTERLOCK 32-43 BORU VE FİTTİNG BAĞLANTLARDA(KÖPRÜ,DİRSEK,MAŞON,NİPEL VB.)BAĞLANTILARDA SIDIRMAZLIK SAĞLAR ISIYA VE BASINCA DAYANI
INTERLOCK 32-43
TESİSATLARDA;DOĞALGAZ VE SU BAĞLANTILARINDA GELENEKSEL KETEN,MACUN,TEFLON VB. MAZEMELERİN YERİNE SABİTLEME VE SIZDIRMAZLIK AMAÇLI KULLANILIR.UYGULAMASI KOLAY PRATİK,EKONOMİK VE GÜVENİLİRDİR.İŞÇİLİKTEN BÜYÜK TASARRUF SAĞLAR.
INTERLOCK 32-70
Yüksek mukavemeti anaerobik bir üründür.Tüm cıvata,somun,vidalarda,flamş bağlantılarında,motor gövdesindeki saplamalarda pompa ve burç yataklarında sabitleme ve sızdırmazlık amaçlı kullanılır.Yeşil renktedir.Korozyon oluşumunu engeller.Isıya,vibrasyona,gazlara,yağlara,hidrokarbonlara ve birçok kimyasala karşı son derece dayanıklıdır. ISO 9001:2008 standartlarında ABD`de üretilmiştir.
INTERLOCK 35-77
Tesisatlarda doğal gaz ve su bağlantılarında geleneksel keten,macun,teflon vb.malzemelerin yerine sızdırmazlık amaçlı kullanılan anaerobik(havasız ortamada kürleşen)conta bileşenidir.Pratik ekonomik ve güvenilirdir. Kalın dişli aksamlar ve metal dişli fittingslerin sızdırmazlığını sağlar.Gaz akışkan ve Pnömatik sistemlerde maximum sızdırmazlık özelliğine sahiptir.Korozyon oluşumunu engeller.Yüksek basınçlı gaz,LPG,oksijen gazı ve suya karşı yüksek direnç gösterir.Isıya ,vibrasyona yüksek basınç
INTERLOCK CIVATA SABİTLEYİCİLER
INTERLOCK CIVATA SABİTLEYİCİLER DÜŞÜK,ORTA VE YÜKSEK MUKAVEMETLİ ÜRÜNLER OLUP,SİLİNDİRİK PARÇALARIN BAĞLANMSINDA SIZDIRMAZLIK,SABİTLEME VE KENETLEME AMAÇLI KULLANILAN ANAEROBİK BİLEŞENLERDİR. BU ÜRÜNLER ISI,TİTREŞİM,SU,GAZ,YAĞ,HİDROKARBON VE BİRÇOK KİMYASALA KARŞI YÜKSEK DİRENÇLİDİR. INTERLOCK CİVATA SABİTLEYİCİLER ISO 9001:2008 STANDARTLARINDA USA`DA ÜRETİLMİŞTİR.
INTERLOCK
INTERLOCK MÜHENDİSLİK YAPIŞTIRICILARI SIZDIRMAZLIK VE SABİTLEME ÜRÜNLERİ MADE IN USA
INTERLOCK 32-43 VE INTERLOCK 32-70 CİVATA VE VİDA SABİTLEME GAZ VE SU SIZDIRMAZLIK ÜRÜNLERİ: cİVATA, VİDA, DOĞALGAZ VE SU SİSTEMLERİNDE KULLANILAN ORTA VE YÜKSEK MUKAVEMETTE ANAEROBİK ÜRÜNLERDİR. INTERLOCK 32-43 ENDÜSTRİDE MAKİNA SANAYİ VE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE KULLANILAN BU ÜRÜNLER GÜNÜMÜZDE DOĞALGAZ VE SU BAĞLANTILARININ DİŞ AÇİLMIŞ SIZDIRMAZLIK AMAÇLI KULLANILMAKTADIR.INTERLOCK 32-43 BORU VE FİTTİNG BAĞLANTLARDA(KÖPRÜ, DİRSEK, MAŞON, NİPEL VB.)BAĞLANTILARDA SIDIRMAZLIK SAĞLAR ISIYA VE BASINCA DAYANIKLIDIR.

#DOĞALGAZ TESİSAT #SU TESİSAT #SIZDIRMAZLIK İLACI #CİVATA SABİTLEYİCİ #SIVI CONTA


Benzer Firmalar