Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ADANA Danışmanlık hizmetleri » Adana Risk Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

Adana Risk Ortak Sağlık Güvenlik Birimi


Reşatbey Mah.Ordu Cad.73/A Seyhan/ADANA

Telefon1: 05321617262

Telefon2: 05435814141

Fax: 03222340800

Web: www.adanaosgb.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ADANA RİSK Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, uzun yıllar fabrika müdürü olarak çalıştığı firmada iş sağlığı ve güvenliğini konusunu tecrübe edinmiş Kimyager Mustafa TUĞSUZ ve birçok fabrikaya çevre ve iş güvenliği konusunda danışmanlık yapmış Çevre Mühendisi Samet GÜLEÇ tarafından kurulmuştur.
Firmamız iş güvenliği konusunda A,B ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlarla çalışmaktadır. C Sınıfı iş güvenliği uzmanlarının önemli bir kısmı da mesleki tecrübesi olan yani kendi alanında çok tehlikeli işletmelere hizmet verebilecek durumdadırlar.
İş Sağlığı konusunda da tecrübeli işyeri hekimleri ve sağlık personelleriyle çalışmaktadır.
Adana Risk OSGB’nin amacı, iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmanın yanı sıra bu konunun yaşam tarzı haline gelmesi ve ülkemizin bu konuda seviye atlamasına bir katkıda bulunmaktır. İş kazalarının mümkün olan en aza indirildiği, insan odaklı bir toplumun birer üyesi olmak Adana Risk OSGB ‘nin en önemli kuruluş amacıdır.
Adana Risk OSGB kurumların iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve sağlık personeli ihtiyaçlarını tek birimden çözmektedir.
Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güveliği Genel Müdürlüğü Yetkilendirme Daire Başkanlığı tarafından 507 No’lu “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yetki Belgesi” ile yetkilendirilmiş bir kurumdur.
Kurumuz Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illerinde hizmet verebilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

İş Sağlığı Ve İş Güvenliği, Risk Analizleri, Acil Durum Eylem Planları, İş Güvenliği Eğitimleri, Danışmanlık Hizmetleri.

#İş Sağlığı Ve İş Güvenliği #Risk Analizleri #Sağlık Raporları #Acil Durum Eylem Planları #İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Danışmanlık Hizmetleri


Benzer Firmalar