eylül telekomünikasyon


yapıcı iş merkezi a blok 2.kat

Telefon1: 3322902992

Telefon2: 5412166580

Fax: 3322902992

Web: www.parcakontortek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde birçok kişi Parça Kontör Sitelerindeki sistem hakkında kafasında bazı olgular oluşturmakta ve sistemi iyi bilmeden pazara hızlıca girmeyi tercih etmektedirler.

Ancak Parça Kontör Bayiliği almak ne kadar kolay olsa da bir sistem oluşturmak, hızlı gönderim sağlamak, maliyetleri karşılamak, güvenliği sağlamak bazı durumlarda sorun ve sıkıntılı bir durum olabilmektedir.

Ancak sistemde bayilik alarak çalışma yapmak isteyen için hiçbir risk ve gider yoktur. Ödenecek ekstra bir işlem olmadıkça sizin sistemde bir masrafınız olmayacaktır. Bu durum da satışını yaptığınız her kontör için size kar sağlamak anlamına gelecektir.

Eğer bu işe bayi olarak giderecekseniz öncelikle bir bilgisayara ve internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Açacağınız bayide sadece kontör yüklemekle kalmayacak aynı zamanda her türlü hizmet sağlayıcının faturalarının ödeme işlemini de gerçekleştirebileceksiniz.


Ürün ve Hizmetler

Fatura Tahsilat Bayilik Hizmeti

Faturalar insanların ödemesi gereken zorunluluklardandır. Ödeme işlemi genel anlamda PTT, bankalar ya da online işlemlerle halledilebilmektedir. Fakat buralar insanlara sürekli olarak hizmet veremez. Hepsinin kendisine göre bir çalışma düzeni bulunmaktadır. Yani mesaileri bittiğinde ödeme işlemi yapılamaz. Bunun yanı sıra bu merkezler size çok uzak olabilir. Oraya gitmek çok zaman alabilir ve gidildiğinde de sıra olabilir. Bu yüzden insanlar fatura ödeme merkezlerini daha çok tercih ediyor. Ayrıca fatura tahsilat bayileri ödeme tarihi geçmiş faturaları bile kabul edebiliyor.

Türkiye’nin tüm illerine bayilik hizmeti sağlayabilmekteyiz. Bayiliklerimizi alan firmalar su, elektrik, doğalgaz, Smiley ADSL, D-Smart, Turkcell, Avea, Vodafone, Türk Telekom gibi firmaların fatura tahsilat hizmetini verebilmektedir. Hizmetlerimiz internet üzerinden yapıldığı içinde günün her saatinde fatura tahsilat işlemleri yapılabilmektedir.

Parça Kontör Bayilik Hizmeti

Günümüzde GSM operatörlerinin sağlamış olduğu hizmetler dudak uçuklatan fiyatlarda olabiliyor. Dolayısı ile insanlar en ucuz hizmet olan kontör yükleme servisini tercih ediyor. Ülkemizde kayıtlı olarak 61 milyondan fazla cep telefonu kullanıcısı bulunuyor. Bunların 41 milyondan fazlası ile kontör yükleme servisini kullanıyor. Buradan da anlayacağınız gibi parça kontör yükleme sektörünün pazar hacmi oldukça büyüktür.

Kontörlü hat kullanan insanlar GSM operatörlerinin kendilerine sundukları avantajlardan yararlanmak için cep telefonlarına kontör yüklemeleri gerekiyor. Ayrıca bir ayda birden fazla kampanya olabiliyor. Dolayısı ile insanlar birden fazla kontör yükleyebiliyor. Fakat insanlar gerektiği kadar kontör yüklemeyi tercih ediyor. Dolayısı ile parça kontör hizmeti insanlar için en karlı olan hizmet oluyor.

Bu konuda kontörlü hat kullanan insanlar oldukça dikkatli davranıyor. Çünkü hayat zorlaşıyor ve ekonomik zorluklar baş gösteriyor. Bu nedenle de parça kontör hizmeti en ekonomik olan hizmet oluyor.

#parca kontor,parça kontör #parça lira,parça tl #toptan kontör,toptan tl #fatura tahsilatı,tl yükleme #


Benzer Firmalar