Anasayfa » Yapı Malzemeleri » İnşaat sanayi » ADANA Yapı Malzemeleri » Hsm Metal Ltd. Şti - RW Sandviç Panel

Hsm Metal Ltd. Şti - RW Sandviç Panel


0 322 428 60 30

Telefon1: 444 4 516

Telefon2:

Fax: 0 322 428 60 33

Web: www.hsmmetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında günümüzün gözde yalıtım ürünleri Taşyünü izolasyonlu Sandviç Panel, Camyünü izolasyonlu Sandviç Panel, EPS (Ekspande Polistiren İzolasyonlu Sandviç Panel ve Poliüretan İzolasyonlu Sandviç panel Çatı ve Cephe kaplama ürünlerinin R&W Sandviç Panel Markası adı altında üretim ve satışını yapmaktadır. En son teknoloji üretim hattı ile tedarikçi olduğu yurtiçi ve yurtdışı pazarına üretici olarak girmektedir. Hsm Metal’in yeni üretim hattı pazara piyasaya yeni ve kusursuz ürünler sunmaktadır. Geçmişte anahtar teslim yapmış olduğu projelerdeki tecrübesi ve müşterilerinin talepleri piyasaya yenilikçi ve kusursuz ürün üretimini sağlamıştır. Sandviç panel üretiminin yanısıra 2 adet metal kiremit üretim hattı bulunmaktadır. Metal kiremitin tamamlayıcı unsuru olan boğumlu kiremit mahyası çatıya estetik kazandırmaktadır. Boğumlu mahya üretim hattı fabrikamızda bulunmaktadır. Hsm Metal firmasının üretimini yaptığı bir başka yenilikçi ürünü ise Metal Sidingdir.Dekoratif cephe kaplamaları arasında yer alan yalı baskı dış cephe görünümünü değiştirmekte, görsel olarak çok güzel bir görünüm kazandırmaktadır. Zengin bir renk yelpazesine sahip olan metal siding istenilen renkte gofrajlı yada gofrajsız bir şekilde üretilmektedir. Hsm Metal Çatı ve Cephe uygulamalarına düzgün ve sorunsuz bir alt yapı için Sigma Zed, Cee aşık profili imalatı yapmaktadır. Siyah ve galvaniz 4mm kalınlığa kadar çekilebilen, profiller, istenilen uzunluk ve ve kenar açıklıklarında imal edilmesinin yanısıra, fire vermeden yapıya hadde profillerinden daha az yük ekler, sandviç panel kaplama, ve diğer metal çatı kaplama malzemelerine kolay uygulanabilmektedir. Hsm Metal üretimlerinin yanında kendi markası ile Kumlu kiremit satışı yapmaktadır. Kumlu kiremit ve aksesuarları stoklarında sürekli bulunmakta ve müşterilerinin taleplerini kısa sürede karşılamaktadır. Piyasaya farklı, yenilikçi ürünler sunmayı amaçlayan HSM Metal üretimini bizzat kendinin gerçekleştirdiği geniş ürün yelpazesini müşterilerine en iyi şekilde sunmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Rw Sandviç Panel
Taşyünü çatı paneli yangın riskinin yüksek olduğu işletmelerde ve azami yangın dayanımı istenen sanayi kuruluşlarında güvenle kullanılmaktadır.
sandviç panel, assan, teknopanel, gçs, izopoli, alüform, atermit, nuh panel, tekiz, taşyünü, poliüretan, poliizosiyanürat, metal kiremit, EPS, XPS, çatı kaplama, 27/200 trapez, deck sacı, camyünü, panelsan, rockwool, glasswool, roofing system, sandwich panel, yapı kimyasalı, söve, membran, kumlu kiremit, zed profil aşık, cee profil aşık, sigma profile aşık, sinüs trapez, stor levha, ATR11, galvaniz sac, gofrajlı alüminyum, galvalume, aluzinc

#Sandviç panel,metal kiremit #kumlu kiremit,yapı kimyasalları #27/200 trapez,çatı kaplama #cephe kaplama #kenet çatı


Benzer Firmalar