Mediacad Lisanslama Yazılım


15 Mayıs Mahallesi Halil Çavuş İş Merkezi Nu: 147 Kat: 7

Telefon1: 02582415041

Telefon2: 02582414848

Fax:

Web: www.alsancakyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2004 Yılında İzmir Alsancak’ta faaliyete başlayan firmamız, alanında uzman kadrosu, kurduğu hizmet ağıyla satış öncesi ve satış sonrasında sağladığı eğitim, teknik destek ile bilişim sektöründe dünyanın önde gelen bilgisayar yazılım firmalarının çözüm ve iş ortağı olarak Özel şirketler ile kamu kuruluşlarının güvenirliğini ve saygınlığını kazanmış bir firmadır.

İzmir ve Denizli ’de merkez ofisi bulunan firmamız Ege Bölgesi ve ülkemizin birçok ilinde mimarlık, makine, inşaat, reklam, matbaa ve eğitim gibi sektörlerinde hatırı sayılır kurumlara ve firmalara hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

İzmir ve Denizli başta olmak üzere Firmamız; tüm dünyada mühendislik ve mimarlık yazılımları arasında birinci sırayı alan AUTODESK ürünlerinin satış, eğitim ve teknik desteğinde Silver Partner olarak yetkilendirilmiş; ADOBE yazılımlarında Türkiye’nin en büyük iki firması arasına girerek satış, eğitim ve teknik destek konularında Sertifikalı iş ortağı sıfatını kazanmıştır. Firmamız ayrıca Tetra4D Türkiye Yetkili Ana Bayii, Kaspersky Lab Yetkili İş Ortaklığı, Corel Yetkili İş Ortaklığı, Eset Antivirüs Gold Partner, Wacom Yetkili Bayii, Microsoft Yetkili Bayii olarak da Denizli, İzmir ve Egeli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

#denizli adobe lisanslama #autocad lisanslama denizli #denizli autodesk lisanslama #ticari yazılım lisanslama denizli #denizli autodesk lisansı


Benzer Firmalar