Anasayfa » Pansiyonlar » Turizm » » Anagün apart

Anagün apart


Deliklitaş Mahallesi Deliklitaş Cd. Anagün Apt. No:73

Telefon1: 05556160996

Telefon2:

Fax: 02222335952

Web: www.anagun.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 2005 yılı Eylül ayında Eskişehir ili merkezinde açılmış olup bu tarihden itibaren Eskişehir`de emlak ve apart sektörü içerisinde faaliyet göstermektedir. Amacımız Eskişehir`de en temiz, en güvenilir ve en iyi hizmeti sunmak ve en iyi olma yolunda ilerlemektir. Bu amaçla kiracılarımızın en küçük sorunlarıyla ilgilenmekte ve anında çözüm bulmaktayız. Çünkü sizin sorununuz bizlerin sorunudur.
Stüdyo (Suit,Apart) dairelerimiz yapı olarak 4 katlı, 200 m2 arsa üzerine inşa edilmiştir. Ön ve arka cephesi tamamen mantolama sistemi ile kaplanmıştır. Bu sayede kış aylarında ısı yalıtımı en üst düzeye çıkarılmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Eskişehir Merkezinde her iki üniversiteye de yakın olan, tramvay durağına 2dk lık yürüme mesafesindeki apart dairelerimizin her odası full eşyalıdır. (Buzdolabı, televizyon, elektrikli ocak, mobilya, elbise dolabı vs...). Tüm pencereler pvc doğramadır. 1 oda, 1 mutfak, tuvaleti ve banyosu bulunmaktadır. Daireler yaklaşık 20-25 m2 arasında değişmektedir. Daireye giriş için 3 kapıdan geçilmektedir. Bu da 3 ayrı güvenlik demektir. 24 saat kesintisiz sıcak suyu, doğalgazlı merkezi ısınması bulunmakla beraber, 16mbit INTERNET, SICAK VE SOĞUK SU ÜCRETE DAHİLDİR. Kiracılarımız her hangi bir abonelik işlemleri ile uğraşmamaktadır. Kullanılan elektrik, süzme sayaçlarla hesaplanmakta ve ücreti kiracı aylık olarak ödemektedir. Uygun fiyatlarda tek kişilik dairelerimiz mevcuttur. Giriş ve çıkışlarda herhangi bir saat kısıtlaması yoktur. Her kiracı dairesinde bağımsızdır.

#eskişehir apart #eskişehir kiralık apart #eskişehir stüdyo #eskişehir kiralık daire #eskişehir yurt


Benzer Firmalar