Anasayfa » Reklam Tanıtım » KONYA Reklam Tanıtım » alüminyum çerçeveci

alüminyum çerçeveci


nişantaşı mah kalemkar sok no:14

Telefon1: 03322386002

Telefon2:

Fax: 03322380021

Web: www.aluminyumcerceveci.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız display imalatının gerektirdiği zerafet ve kalite ihtiyaçlarına bağlı olarak kurulmuştur.

Bu süreç zarfında her geçen gün artan müşteri pörtföyünün talepleri doğrultusunda imalatta sınırları yanlızca düşüncelerinizle çizebileceğiniz üretimlere başlamıştır. Gün geçtikçe büyüyen ve müşteri pörföyüne hergün yenilerini ekleyen firmamız Türkiye’de birçok kurum ve firmalar ile çalışmaktadır.

Vizyon olarak sahip olduğu deneyimlerle ve sunduğu kaliteli hizmetle Türkiye genelinde birçok firmanın display ürünlerini imal ederek Türkiye’nin display ürünleri imalatçı firmaları arasına kısa sürede girmeyi başarmıştır.

Firmamız hedeflerine sınır koymadan reklamcılık sektöründe çıtasını yükseltmeye devam etmektedir.

Misyonumuz; Yenilikte lider olmak, ekip çalışması ruhunu bütünüyle yaşamak ve yaşatmaktır.

Satışa sunduğumuz tüm ürünlerin imalatını kendimiz yapmakta ve böylece en iyi kaliteyi asgari maliyetle müşterilerimize sunmanın haklı kıvancını yaşamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


alüminyum çerçeve
· Tek bir hareketle afişlerinizi kolayca değiştirebilirsiniz. · Tasarımı şık ve kullanımı kolaydır. · 25 mm. kalınlıkta ve E6-EV1 kalitesinde gümüş eloksallı alüminyum çerçeve profili kullanılmıştır. · Çerçeve içerisine yerleştirilecek standart poster ölçüleri aşağıda belirtilmiştir. · PVC koruma ile güneş ve spot ışıklarını emerek net bir görüntü sağlar. · Örgü desenli, gri polistren zemine sahiptir. İsteğe bağlı özel ölçüler de imal edilebilir.
display sistemleri

#çerçeve,alüminyum çerçeve #kilitli pano , showboard #broşürlükler,zigzag broşürlük #örümcek stand,masa #infoboard pano,kaldırım panosu


Benzer Firmalar