Gazete ilanı


Örnek Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No:130/A1 Ataşehir/ İstanbul

Telefon1: 02165928222

Telefon2: 02165928242

Fax: 5928242

Web: www.gazeteilani.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gazete ilanı Vermek için Gazete ilanı internet sitemizden online gazete ilanı verebilir veya gazete ilan Merkez iletişim telefonlarımızı Numaralarını 24 saat arayıp Türkiye Geneli, İstanbul Baskısı, Ankara Baskısı, İzmir Baskısı, Antalya Baskısı, Çukurova Baskılarına veya Yurt dışı Avrupa baskısı için firmamızdan Gazete ilanı vermek pratik, güvenilir ve kolaydır.
On-line gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız öncelikle yapmanız gereken sol tarafta bulunan Online gazete ilanı verme formunu doldurunuz veya Telefonla ilan vermek için iletişim numaralarını arayınız görevli operatörlerimize gazete ilan metninizi yazdırınız veya info@gazeteilani.net E-mail adresine gazete ilan talebinizi mail veya faks gönderebilirsiniz.
Gazete ilanı nasıl verilir?
• Öncelikle Gazete ilanı Vermek İstediğiniz ilan metninizi hazırlayınız.
• (Ekonomik Fiyata ucuz gazete ilanı vermek için az sayıda kelime yazmaya özen gösteriniz. Gazete ilan kelimeniz ne kadar az olursa O kadar ucuz Gazete ilanı verebilirsiniz.
• Sol Tarafta Bulunan Online Gazete ilanı verme Formunu Doldurup gönderiniz.
• Telefonla Gazete ilanı vermek istiyorsanız Ofis veya mobil irtibat numaralarımızı arayınız.
• Gazete ilan metnini e-posta ile gönderebilir veya 0216 592 8242 nolu faks’ gönderebilirsiniz.
• Kredi kartı, EFT & Banka- Posta Çeki Hesabına Havale Yapabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Gazete ilanı vermek
Gazete ilanı Vermek için Gazete ilanı internet sitemizden online gazete ilanı verebilir veya gazete ilan Merkez iletişim telefonlarımızı Numaralarını 24 saat arayıp Türkiye Geneli, İstanbul Baskısı, Ankara Baskısı, İzmir Baskısı, Antalya Baskısı, Çukurova Baskılarına veya Yurt dışı Avrupa baskısı için firmamızdan Gazete ilanı vermek pratik, güvenilir ve kolaydır. On-line gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız öncelikle yapmanız gereken sol tarafta bulunan Online gazete ilanı verme formunu dol
gazete ilanı, gazete ilanı vermek, gazete ilanı verme, gazete ilanı ver, gazete ilanı vermek istiyorum, gazete ilanı fiyatları, gazete ilanı ücretleri, ucuz gazete ilanı, gazete kayıp ilanı, gazete eleman ilanı

#Gazete ilanı #Gazete ilanı vermek #Gazete ilanı verme #Gazete ilanı Fiyatları #Gazete ilanı vermek istiyorum


Benzer Firmalar