Anasayfa » İlan » Basın ve Medya » İSTANBUL İlan » Kayıp ilanı Vermek

Kayıp ilanı Vermek


Alemdağ Caddesi Karanfil Sokak No:14/2

Telefon1: 02165928222

Telefon2: 05326283841

Fax: 02165928242

Web: www.kayipilaniverme.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayıp ilanı vermek çok önem arz eden ilanların başında gelmektedir çünkü yasalarımız gereği kimlik kartları gibi kişisel evrakları kişiler yanında taşımak zorundadır. Hatta sadece ülkemizde değil Dünyanın her yerinde bu geçerlidir. Dünya genelinde kişi ve kavram kargaşası böyle önlenir.

Kayıp ilanı Vermek:
Nüfus cüzdanı kayıp ilanı, Kimlik belgesi kayıp ilanı, ehliyet kayıp ilanı, diploma kayıp ilanı, senet kayıp ilanı, fatura kayıp ilanı, makbuz kayıp ilanı, pasaport kayıp ilanı, poliçe kayıp ilanı, SRC Belgesi Kayıp ilanı, Yazar Kasa Ruhsat Kayıp ilanı, Konşimento ve beyanname gibi evrakların çalınması ya da kaybolması ile ilgili kayıp ilanı verilebilir. Bunlar gibi kişiye özel eşyalar kötü niyetli kişilerin eline geçtiğinde ağır sonuçlar yaratabilir. Bu yüzden ulusal gazetede yayımlanan küçük bir gazete kayıp ilanı ile bu sorunu kaldırmak sizin elinizdedir. Gazetelerde yayınlattığınız kayıp ilanı ve ilanın yayımlandığı tarihi bilmeniz yararınıza olacaktır eğer bunlar yoksa bile en azından ilanı yayımlattığınız tarihi bilmek zorundasınız çünkü gazetelerin arşivinde ilanınız saklı kalacaktır ve bu sayede sizin hakkınızda korunacaktır. Bu kişisel durumların yanı sıra günümüz de insan kaybı da yaşanmaktadır özellikle çocuk kayıpları çok fazladır. Bu durumlarda kayıp ilanı vererek kaybolan kişinin fotoğrafını yayınlatabilir, kişisel tanımlayıcı özelliklerini yayınlatabilirsiniz.

Kayıp ilanı gazetelerde verilen en kolay ilan tipidir. Ne arandığı bellidir ve bazen fotoğraflar ile desteklenebilir. Gazeteler binlerce kişiye hitap eder bu sayede kayıp eşyanın ya da insanın bulunması kolaylaşır. Kayıp ilanlarının hangi gazete tarafından yayınlandığı önemli değildir. Önemli olan ulusal ve belli bir okur kitlesi olmasıdır. İnsanlar tarafından fark edilmesini sağlamaktır kayıp ilanının amacı ve ne kadar çok insana yayılsa o kadar iyidir kayıp ilanları için çünkü ilanın elverişliliği bu yolla sağlanır.

Gazeteye Kayıp ilanı Verdiğiniz Zaman Kaybettiğiniz Evrakınız ile ilgili ilerleyen zamanlarda Başınıza Gelebilecek Herhangi bir sorunda Resmi Tutanak Yerine Geçerlidir Gazeteye verdiğiniz Kayıp ilanı yayınlandığı sayfası ile tam sayfa halinde yetkili kurumlara ibraz edip teslim edildiğinde kayıp ilanı hükmü vardır aksi durumlarda gazeteye verdiğiniz kayıp ilanın hiç bir hükmü geçerliliği bulunmamaktadır.

Kayıp ilanı vermek resmi açıdan önem arz etmektedir ve birçok belge ve evrak için gazete kayıp ilanı vermek gerekmektedir. Bu bakımdan kayıp olan belge yada evrakın hükümsüzdür olduğunu resmiyette belgelemeniz için kayıp ilanı vermek mecburidir.

Herhangi bir gazeteye kayıp ilanı vermek önemli değildir, Önemli olan ulusal yayın yapan gazetelere kayıp ilanı vermek gerekmektedir.

Kayıp ilan örneği ve kayıp ilanı nasıl vermeniz gerektiği ile ilgili bilginiz yoksa kayıp ilan örnekleri sayfamızı ziyaret edip gazetede çıkan kayıp ilan örneklerini bulabilirsiniz.

Hangi Belgelere Kayıp ilanı verilir? Yâda verilmez ?

Kayıp ilanı vermek yâda kayı


Ürün ve Hizmetler


Kayıp ilanı Vermek
Nüfus cüzdanı kayıp ilanı, Kimlik belgesi kayıp ilanı, ehliyet kayıp ilanı, diploma kayıp ilanı, senet kayıp ilanı, fatura kayıp ilanı, makbuz kayıp ilanı, pasaport kayıp ilanı, poliçe kayıp ilanı, SRC Belgesi Kayıp ilanı, Yazar Kasa Ruhsat Kayıp ilanı, Konşimento ve beyanname gibi evrakların çalınması ya da kaybolması ile ilgili kayıp ilanı verilebilir. En Ucuz Kayıp ilanı Fiuatı 15 TL`den Başlamaktadır.
Pasaport Kayıp ilanı Vermek, Ehliyet Kayıp ilanı, Kayıp ilanı Verme, Yazar Kasa Ruhsat Kayıp İlanı, Öğrenci Kimlik Kartı Kayıp ilanı, Nüfus Cüzdanı Kayıp ilanı, SRC Belgesi Kayıp ilanı, Gazeteye Kayıp ilanı Vermek, Gazete Kayıp ilanı Vermek, Kayıp ilanı Vermek

#Kayıp ilanı Vermek #Kayıp ilanı Verme #gazete Kayıp ilanı Vermek #Gazeteye Kayıp ilanı Verme #Gazeteye Kayıp ilanı Vermek istiyorum


Benzer Firmalar