Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Medikal » DrNuran Medikal Estetik

DrNuran Medikal Estetik


Florya Asfaltı Selvi Sk. N:47/1 Florya K:1, D:1 Şenlikköy Mah. Florya , Bakırköy – İstanbul

Telefon1: 0212 425 23 93

Telefon2:

Fax: 0212 425 40 09

Web: www.drnuran-estetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bedenimiz en kıymetli emanetimiz. Bedenimize ne kadar iyi bakar, ne kadar çok özen gösterirsek, o da daha uzun bir yolculukta, güzelliğini ve sağlığını kaybetmeden bizimle olur. Bu anlayışla yola çıkan polikliniğimiz, sağlığınızı ve güzelliğinizi kaybetmeden hayata gülümseyerek bakabilmeniz için uzman kadrosuyla hizmetinizde. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına medikal estetik konusundaki gelişmeler yakından takip edilmektedir. Polikliniğimiz sürekli kendini geliştirmekte; en son teknoloji cihazlarla ve en kaliteli ürünlerle sizlere hizmet vermektedir. Kullandığımız tüm cihazların FDA ve CE sertifikaları mevcuttur.
Hizmetlerimiz; Acısız Lazer epilasyondan, zayıflama tedavilerine, gençleştirici uygulamalardan , ozon tedavisine, mezoterapi uygulamalarından gençlik aşısı, botox ve terlemeye son tedavilerine kadar geniş bir yelpazededir.
Son teknolojiyi takip eden Dr. Nuran Polikliniği Tek Seansta Liposuction etkisi yarayan soğuk lipoliz uygulamasını da barındırmaktadır.
Uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi almak, soru, görüş ve düşüncelerinizi iletmek için bize www.drnuran-estetik.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar