eDavetiye


Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı No: 304/B 34930 Sultanbeyli / İstanbul

Telefon1: 0850 223 1001

Telefon2:

Fax: 0216 669 1001

Web: edavetiye.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her zaman daha iyisini ve her zaman daha kalitelisini hedefleyen firmamız, 1001 Matbaa kazançları yatırıma dönüştürerek sektörün gerekliliğini oluşturan yeni güncel ileri teknoloji altyapısını sürekli yenilemektedir. Kurulduğu günden bu güne ilk hedefi müşteri memnuniyeti olan firmamız toplamda 600 M2’lik satış öncesi, tasarım, baskı, üretim, sevkiyat ve satış sonrası müşteri hizmetleri ile alanında uzman yaklaşık 25 kişilik ekibi ile büyük küçük demeden tüm siparişlerine sevgi yüklü birikimleri ile siparişten tasarıma tasarımdan baskıya baskıdan sevkiyata ve teslimat sonrası müşteri memnuniyetine kadar hassasiyetle çalışmaktadır.

1990’lı yıllara dayanan sektör tecrübemizle çıktığımız bu serüvende mevcut tesisimizi de kullanarak müşterilerimize hem online hem de EDavetiye’nin sunmuş olduğu baskılı davetiyelerin haricinde ‘Online Davetiye’ ‘QR Kodlu Davetiye’ ‘Davetli Listesine SMS Davetiye’ gibi birçok özelliklerinden faydalanabilmeleri için 2012 yılında www.edvetiye.com.tr’yi hayata geçirmeye karar verdik ve özverili bir çalışma sonucu beklentilerimizin de üzerine çıkarak daha ilk aylarda ortalama aylık 400 çiftten fazla müşterimizi memnun etmeyi başardık.

Unutmayalım ki edavetiye.com.tr sıradan bir e-ticaret sitesi değildir. Sadece projelendirme sırasında bile gecesini gündüzüne katarak çalışmış ve sistemi hayata geçirene kadar emek sarf etmiş koca bir ekibin başarısındır. Standart hazır davetiyelerin yanında daha önce hiç denenmemiş keşfedilmemiş yeni fikirli davetiyeler ve bunların yanında QR kodlu davetiye fikirleri ve her geçen gün yep yeni fikirler ile hizmet veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

online davetiye, düğün davetiye, nişan davetiye, kına davetiye, sünnet davetiye, video davetiye, fuar organizasyon davetiye davetiye

# # # # #


Benzer Firmalar