arıcan kebap ocakları


İvedik organize San. Sit. 21. Cad. 598. (1366) Sok. No: 18 YeniMahalle / ANKARA

Telefon1: 0312 395 0 447

Telefon2: 0533 705 27 45

Fax: 0312 395 0 447

Web: www.kebapocak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1965
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörünün öncü kuruluşlarından olan Arıcan Kebap Ocakları Cağ Kebabı Ocakları, Yöresel Kebap Ocakları, Köfte Ocakları, Pide ve Tandır Ocakları, Havalandırma ve Duman Boruları, Ferforje Uygulamaları, Ferforje eşya ve Aksesuar Uygulamaları konularında profesyonel hizmet vermektedir.

Arıcan Kebap Ocakları kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketler arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.

Vizyonumuz; ürünlerimizin sürekli ve sorunsuz hizmet verebilmeleri için satış öncesi ve sonrası dokümantasyon ve teknik destekleri zamanında ve tam olarak vermektir..

YURT İÇİNDE VE DIŞINDA OLDUĞU GİBİ;
BIRAKIN SİZİNDE KEBABINIZI BİZ PİŞİRELİM..
KEBAP DÜNYASINDA OCAK ÖNEMLİDİR,
KEBABINIZI RİSKE ATMAYIN;
YARIM ASIRI AŞKIN TECRÜBEMİZDEN SİZDE FAYDALANIN..


Ürün ve Hizmetler

arıcan, arıcan demir, ızgara ocakları, kebap ocakları, oltu cağ kebap ocakları, yatık döner ocakları, dik döner ocakları, kuzu çevirme, sırık kebabı ocakları, cağ, şiş, adana kebap ocakları, demir, ferforje, kaynak, sac, bakır, paslanmaz çelik, endüstriyel mutfak malzemeleri,

#arıcan,arıcan kebap ocakları #oltu kebap ocakları,yatık döner #cağ kebap ocakları,kuzu çevirme #dik döner ocakları,grill makinaları #üflemeli soba,endüstriyel mutfak malzemeleri


Benzer Firmalar