manisa danışmalık


yarhasanlar mah kültür sitesi c/146

Telefon1: 0 236 233 08 99

Telefon2: 0 549 233 08 99

Fax:

Web: www.manisatemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:36
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkıkımızda;

2008 yılında kurulan firmamız Manisa Temizlik Şirketi olarak sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti, en uygun fiyatlar ile sunmayı amaçlamaktadır.

Manisa’da ev, işyeri, fabrika, banka, hastane, inşaat ve tadilat sonrası, boş ve dolu ev, villa, site temizliği, halı koltuk temizliği gibi temizlik alanındaki birçok hizmetin yanında kendi bünyesindeki personel haricinde işyeri ve fabrikalarda geçici veya sürekli personel temini gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Şirketimiz kuruluşundan bu yana geçen 5 yıl içersinde ISO 9001-14001 kalite belgelerini alarak, uzun yıllar bu sektöre hizmet veren diğer firmalardan farklı olduğunu kanıtlamıştır. Çalışmalarımız esnasında kullandığımız ekipmanların, kimyasalların ve tüm malzemelerinin T.S.E. standartlarına uygun olmasına dikkat etmekte, bu sayede hizmet verdiği alanların daha hijyenik ve daha güzel görünmesini sağlamaktayız.

Manisa Temizlik;
Tüm hizmet alanlarında bireysel ve kurumsal olmak üzere geniş bir müşteri portföyüne sahip olup, güler yüzlü, tüm eğitimleri verilmiş, kalifiye personeliyle, en kaliteli ve profesyonel hizmeti, en rekabetçi fiyatlarla sizlere sunmaktadır..

Her zaman aranan; HİZMET ORTAĞINIZ, DAİMA GÜVENEBİLECEĞİNİZ DOSTUNUZ olmayı hedeflemiş olarak günden güne büyüyen müşteri portföyümüzden aldığımız güç ile hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Kaliteli, ekonomik hizmet denilince, akla ilk gelen marka olmanın gururunu ve hizmetimiz sonrası aldığımız huzuru yaşayalım,

Misyonumuz:
Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin iş ve çözüm ortaklarımız olarak değerlendirildiği, iyi değil en iyi hizmeti, en son teknoloji ve evrensel düşünce yapısını önde tutan anlayışımızla, kalitesi ve titizliği ile bölgemizde tek olmaktır.

Vizyonumuz:
Rekabetin kesin hayat tarzı olduğu günümüzde hizmet alanlarında rakip değil, lider olmaktır…


Ürün ve Hizmetler

Şirketimiz Manisa Temizlik bünyesinde verilmekte olan bu hizmetimiz kapsamında Şirketinizin organizasyonel yapısı içinde yer almasını öngördüğünüz her pozisyondaki aday, geniş ve güncel aday havuzumuzdan talebiniz olan pozisyonun gerektirdiği yetkinliklere uygun olarak titizlikle seçilir, yapılacak ön görüşme ve değerlendirmenin ardından sizin seçiminize sunulur.
Tercih bildiriminiz olumlu olduğu takdirde aday ile ilgili referans araştırmaları da tarafımızca gerçekleştirilerek bilgiler size süratle aktarılır.
Bu hizmetimizin gereği olarak istihdamı gerçekleşen adayın 3 ay içinde işten ayrılması ya da sizin değerlendirmeniz sonucunda adayın yetersiz bulunması durumunda garanti koşulları gereği yeni bir aday tekrar seçiminize sunulacaktır. Çalışacak elemanların tüm yasal sorumluluğu şirketimizin güvencesi altındadır.
Şirketlere bilgi girişi, sekreter, ofis boy, çay servisi, arşivleme, depolama, paketleme, etiketleme, zarflama vb. alanlarda personel sağlamaktayız. Elemanların yönlendirilmesi ve yönetilmesi müşteri tarafından yapılmaktadır. Kurumların temizlik hizmetinin yanı sıra çeşitli gereksinimleri doğrultusunda çalışacak personellere ihtiyaçları olmaktadır. Talep edilen işlere uygun, konularında deneyimli elemanların temini MANİSA TEMİZLİK tarafından son derece titizlikle yerine getirilir.
Manisa Temizlik ve Destek Hizmetleri; çözüm ortaklarına işe alım süreci, eğitim ve gelişim, personel faaliyetleri ve bordrolama hizmetleri sunmaktadır. Kiralık personel almak isteyen kuruluşlara günlük aylık ve yıllık eleman temin edilir. Şirket çalışanlarınızın senelik izin kullanma veya uzun süreli zorunlu izin kullanması durumunda, firmamız geçici veya daimi olarak çalışacak personel desteği vermektedir.

#insan kaynakları #eleman temini #taşeronluk hizmetleri #temizlik hizmetleri #danışmanlık


Benzer Firmalar