Asos Elektronik


Perpa Tic. Mrkz. No:172 Kat:5 B-Blok

Telefon1: 0212 320 0901

Telefon2:

Fax:

Web: www.asostech.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Led İthalat ihracat

Asos Elektronik günümüzde, konusunda uzman personeli ile çalışmakta olduğu eski ve yeni müşterilerine doğru, ekonomik ve hızlı çözümler sunan güvenilir bir firma olmakla gurur duymaktadır.
Bilgisayar ortamında hazırlanan aydınlatma hesaplarıyla en ideal sistemlerin kurulması en küçük konuttan, en ileri teknoloji ile donatılmış akıllı binalara kadar, bütün elektrik projelerini profesyonel bir yaklaşımla hazırlanması ve uygulamadaki başarısını kanıtlamış olan ASOS Elektronik proje birimi yetkin kadrosu ile ulusal ve uluslararası projelerde uygulama sırasında ekipleri ile sahada yer alarak projelerinin başarı ile gerçekleşmesini sağlamıştır.


Ürün ve Hizmetler


CONTROL 4
Akıllı Ev Otomasyon Sistemleri
Asos Elektronik 2004 yılında, müşterilerine elektrik, data projelerinde en uygun çözümleri sunmak ve onlarla çözüm ortağı olarak çalışmak üzere kurulmuştur. Firmamız zaman içerisinde teknik personellerine gerekli eğitimleri aldırmış ve kendisini geliştirerek yeni çıkan ürünleri ve çözümleri müşterilerine sunmaya devam etmiştir. Günümüzde uzman teknik personeli ile teknolojideki son gelişmeleri takip ederek müşterilerine sorunsuz anahtar teslim projeler sunmaktadır.

Firmamız 2009 yılında Control4 ürünleri İstanbul Bölge Bayisi olarak Akıllı Ev Sistemleri pazarına da girmiş bulunmaktadır. Bu sayede son zamanlarda büyük gelişme potansiyeli bulunan Akıllı Ev Otomasyon Sistemleri pazarında en güçlü markalardan biri ile çözümler sunmaktadır. Firmamız son zamanlarda çağımızın sorunu olan enerji tasarrufu alanında da çalışmalarda bulunmakta ve LED’li aydınlatma ürünlerinde hem şirketlerin hem de bireylerin kullanabileceği farklı modeller geliştirmekte ve bu sayede kullanıcıların önemli oranda tasarruf yapmalarını sağlamaktadır.

#Elektrik Taahhüt #Otomasyon #Akıllı Ev Otomasyon #Led Aydınlatma #Elektik


Benzer Firmalar