Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Skay Eğitim Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri

Skay Eğitim Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri


ÇANAKKALE CAD. YILDIZDAĞ SOK. NO :12/2

Telefon1: 0216 387 0 387

Telefon2: 0506 765 49 49

Fax: 0216 387 0 386

Web: www.skaygroup.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2004 yılında çıkan İlkyardım yönetmeliği sayesinde birçok vatandaşımız ilkyardım eğitiminden faydalandı. Eğitimlerin ilkyardım bilincini nasıl yükselttiğini yakından takip ediyoruz ve olumlu sonuçları bizleri mutlu ediyor. Kaza ortamlarında hastalara yaklaşımda kişilerin daha bilinçli davranışlar sergilemeleri, ilkyardım eğitimlerinin kazanımlarıdır. Bu eğitimlerin halkımızın ilkyardım bilincinin artmasında çok faydalı olduğuna inanıyoruz.

Bu inançla; SkayGroup olarak 2006 yılından günümüze acil yardım hizmet veriyoruz.
2013 yılı başında SKAY İEM kurulmuş olup deneyimli (Doktor,Paramedic,Att) eğitmen kadromuzla birçok kurumsal firmaya eğitim vermenin gururunu taşıyoruz.

Topluma ilk yardım konusunda kendine güvenen ve sahip olduğu bilgi, beceriyi gerekli durum ve ortamlarda kullanan, sorumluluğunun bilincinde ilkyardımcılar katabilmekten onur duyarız.


SKAY Olarak Hedeflerimiz:

1) Toplumun her kesimine İlkyardım eğitimlerinin verilmesi sağlamak ve özellikle olağanüstü olaylar için hazır ve bilinçli kişilerin yetiştirilmesini sağlamaktır.

2) Özellikle okullarda İlkyardım eğitimlerinin ders olarak anlatılması için gerekli olan her türlü çabayı göstermek.
3) Ülkemizde İlkyardım Eğitimlerini uluslararası düzeye getirmek için İlkyardım Eğitmeni yetiştiren bir merkez haline gelmek…
4) Toplumumuzun her kesimine yaygın, etkin, çağdaş bir şekilde sağlığa ve insan hayatına önem veren kişi, kurum ve kamuya uluslararası standartlarda her türlü ilkyardım ve acil yardım hizmeti sunmaktır.”
5) Uluslararası standartlarda ilkyardım ve acil yardım hizmetlerinin ülkemize yerleştirilmesini, gelişmesini ve etkin bir şekilde yaygınlaştırılmasını sağlamak.”


Ürün ve Hizmetler


Sağlık Bakanlığı Onaylı Kurumsal İlk Yardım Eğitimi
İlkyardımcı ve Zorunlu İlkyardımcı İstihdamı (Değ:R.G: 18.3.2004/25406) Madde 16- Tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her yirmi personel için bir, ilgili mevzuata göre ağır ve tehlikeli işler kapsamında bulunan işyerlerinde, her on personel için bir olmak üzere, bu Yönetmeliğe göre yetkilendirilmiş merkezlerden en az "Temel İlkyardım Eğitimi" sertifikası almış İlkyardımcının bulundurulması zorunludur. Madde 29-Bu Yönetmelikte belirlenen usul ve esaslara uymayanlar ile yasaklara aykır
ilk yardım eğitimi, kurumsal ilk yardım eğitimi, ilk yardım yönetmeliği, zorunlu ilk yardımcı istihdamı, ilk yardım eğitici eğitimi, ilk yardım, eğitim kurumu

#İlk Yardım Eğitimi #Kurumsal İlk Yardım Eğitimi # # #


Benzer Firmalar