Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » Orkoç Yapı Malzemeleri San.Ve Tic.Ltd.Şti.

Orkoç Yapı Malzemeleri San.Ve Tic.Ltd.Şti.


Esenler Mh.Yayalar Cd.No:101 Pendik (pendik marmara eğitim ve araştıma hastanesi yakını)

Telefon1: 6220444

Telefon2:

Fax: 3979450

Web: www.orkocyapimalzemeleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005`den bu güne İstanbul Pendik`te koç inşaat olarak hizmet verdik.
Daha sonra ortakların ayrılmasıyla toptan ve perakende yapı malzemeleri sektörüne devam kararı alan orhan koç,
orkoç yapı malzemeleri san.ve tic.ltd.şti.kurarak toptan ve perakende yapı malzemeleri satışına devam etmektedir.
Hedefimiz inşaat firmaları-uygulamacı ve uygulama firmalarına en cazip fiyatları sunarak toptan ve perakende sektöründe birinci sırada yer almaktır.
Temelden çatıya yapı malzemesi toptan ve perakende satışında,siz saygın müşterilerimize,hem ürün hemde hizmet kalitesini en üst seviyede
tutarak satın alırken kazan ve uygun fiyata mal et sloganı ile sizleri müşterilerimiz arasında görmek istiyoruz ve
müşterimiz olmaya davet ediyoruz.
Davetimizi geriş çevirmemeniz ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı işler dileriz.


Ürün ve Hizmetler


betopan
BETOPAN; ahşap, çimento ve sağlığa zararsız kimyasal katkı maddelerinin karışımından üretilmekte; hafifliğini elastikiyetini, işlenebilirliğini; ahşaptan, suya rutubete dayanımını yanmaya, çürümeye karşı direncini de çimentodan alarak üstün yapısal özelliklerle kullanıcılara sunmaktadır. BETOPAN bir yapının temelden çatıya kadar tüm iç mekanlarında kullanılabilen fonksiyonel bir ürün olarak üretilen, çimentolu yonga levhadır. 125*250 8 mm-10 mm-12 mm-14mm-16 mm-18 mm kalınlıklarındadır. pen
Orkoç Toptan Yapı Malzemeleri olarak firmamız ürün gruplarından kısaca bahsedelim.İnşaat çivisi, inşaat teli, çiroz, tayrot mili, paspayı, sıva filesi, asmolen köpük, asmolen tuğla, asmolen strafor, 13, 5 tuğla, 8, 5 tuğla, blok tuğlalar, ytong, nuh gazbeton, kum, mıcır, çimeto, kireç, alçı, boya, mantolama ürünleri, vitrifiye, armatür, elektrik malzemeleri, su tesisat ürünleri, doğalgaz tesisat ürünleri, hırdavat, el aletleri, elektrikli el aletleri, işçi güvenlik ürünleri, banyo dolapları, bataryalar, duş teknesi, duşakabin, laminat parke ve daha yüzlerce ürün çeşitleriyle istanbul pendikte toptan sektörünün en uygun fiyatlarıyla sizeleri müşteirmiz olmaya ve en cazip fiyatlara davet ediyoruz.

#mıcır #kum #betopan #nalbur #pendik


Benzer Firmalar