Eyüp Digitürk Bayisi


İstanbul eyüp merkez

Telefon1: 05386957373

Telefon2:

Fax: 05386957373

Web: www.digiturksimdi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eyüp Digitürk Bayi
Eyüp digitürk bayisi siz değerli müşterilerimiz için birbirinden güzel digitürk hizmetlerini sizlere en iyi şekilde sunbmak için gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir.
Eyüp digitürk bayisi olarak sizlere aynı zaman da digitürkün bizlere sunmuş olduğu tüm paket ve kampanyalar hakkında da sizlere hem detaylı bilgi hemde bu bilgiler sayesinde sizlere paket ve kampanya satışıda yapmaktadır. Bayimize gelerek Digitürkün bizlere sunmuş olduğu şu hizmetlerden de yararlanabilmektesiniz. Bu hizmetlerimizi hem internet sitelerimiz üzerinden, Hem telefon numaralarımız üzerinden faydalanabileceksiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetler şunlardır.
1) Digitürk abonelik hizmeti
2) Çanak ve uydu kurulum hizmeti
3) Lig Tv satış hizmeti
4) Lig Tv Abonelik hizmeti
5) Teknik destek hizmeti
6) Paket ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi
7) Paket ve kampanya satışı
Bu hizmetlerimizi Eyüp digitürk bayisi olarak siz değerli müşterilerimize vermekteyiz. Hizmetlerimizi verdiğimiz iller şunlardır.
İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.


Ürün ve Hizmetler


Digitürk
Digitürke giriş fiyatıdır.
Digitürk, Lig Tv

#Digitürk #Digitürk Bayi #Digitürk Bayisi #Digitürk Bayileri #


Benzer Firmalar