Anasayfa » Kumlama » Boya Sanayii » KOCAELİ Kumlama » özgüven inşaat yapı kumlama boya tah tic

özgüven inşaat yapı kumlama boya tah tic


kemalpaşa mah eski ptt sk demirsoy işhanı kat 3 izmit

Telefon1: 0262 321 20 38

Telefon2: 0553 354 9406

Fax: 0262 321 20 38

Web: epoksiboyakumlama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:azarbaycan

Uzmanlık konularımız doğrultusunda firmaların ve/veya endüstriyel işletmelerin ihtiyaçlarının yanında işlerin hızlı olarak devam etmesi için gerekli tavsiyelerde bulunarak danışmanlık hizmetlerimizden’de yararlanırlar.

Özgüven İnşaat Bünyesinde çalışan teknik kadro periyodik eğitimlerden geçtiği için günün şartlarına en uygun hizmetleri sunmaktadırlar. Özgüven inşaat , kuruluşundan itibaren geçen süre içinde, gerek teknik deneyim, gerekse makine parkı ve tecrübe açısından bir önceki yıldan daha başarılı olma prensibi doğrultusunda sektöründe önder kurum haline gelmiştir. Yurtiçinde birçok önemli mühendislik yapısının altında Özgüven inşaat imzası vardır. Kısa sayılabilecek bir sürede eriştiğimiz insan ve makine gücü, bilgi birikimi ve teknik kapasite gurur vericidir. Hedefimiz, kurumsallaşmasını büyük ölçüde tamamlamış ve dünya çapında tanınan, cirosunun önemli bir bölümünü çelik imalat montaj sektöründen sağlayan saygın bir şirket olmaktır. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz. Bu başarı tüm çalışanlarımızındır.


Ürün ve Hizmetler

firmamız kumlama boya epoksi boya epoksi zemin kaplama işleri yapmaktadır.

#kumlama boya #epoksi boya epoksi zemin kaplama #kumlama boya firmaları #epoksi zemin kaplama firmaları #boya kumlama firmaları kocaeli kumlama boya firmal


Benzer Firmalar