Anasayfa » Ölçü ve Kontrol Cihazları » Elektrik elektronik » İSTANBUL Ölçü ve Kontrol Cihazları » LABOMAR KALİTE KONTROL VE TEST CİHAZLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ

LABOMAR KALİTE KONTROL VE TEST CİHAZLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ


Çınar mahallesi Eren Sok 5/22

Telefon1: 0216 417 7001

Telefon2: 0533 477 2340

Fax: 0216 417 3350

Web: www.labomaronline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Labomar, Kıvanç Algan tarafından 2004 yılında kurulmuştur. 2006 yılı Şubat ayı itibarı ile firmamız LTD şirkete dönüşmüştür. Temel laboratuvar cihazları ve online endüstriyel ölçüm sistemleri, tartım sistemleri, data kaydediciler, bilgisayar destekli mikroskopi ve görüntüleme sistemleri konusunda yılların getirdiği birikimin yanı sıra, laboratuvar mobilyaları, çeker ocak ve steril kabin imalatlarının üretiminin yaygınlaşmasında rol alan önemli şirketlerin başında yer almaktayız. Güncel olarak fiziksel test cihazları ve sektörel ihtiyaçlara yönelik özel imalat test cihazları ve yazılımlar da üretilmektedir.

Üstlendiğimiz görev
Labomar bir ihtisas firması olarak faaliyet göstermektedir. Ülkemize ithal edilmekte olan bazı cihazların imalatını uzman mühendisleri sayesinde yurt içinde gerçekleştirerek sanayicimize çok daha ekonomik ve kaliteli çözümler sunmakta ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Hizmet verdiğimiz sektörler
Hizmet verdiğimiz sektörlerden başlıcaları Kimya, Gıda, Tekstil, Metalürji, Medikal, Plastik - Kauçuk, ve bunlara bağlı alt sektörler olarak sıralanabilir.

Farkımız
Sadece birilerinin ürettiği cihazları ithal edip, satmak ile yetinmiyoruz. Müşterilerimiz ile görüşüp bir hedefe ulaşmak için farklı yollar yaratmaya çalışıyoruz


Ürün ve Hizmetler

>>>TEMEL LABORATUVAR CİHAZLARI


ELEKTROKİMYASAL TEST CİHAZLARI
>>> pH METRE ÇEŞİTLERİ VE ELEKTROTLAR
El Tipi Ekonomik pH Metre Yazıcı ve PC Çıkışlı
En Ekonomik Elektrotlar
HANNA

#Kalite kontrol #laboratuvar cihaz #test cihazları #araştırma geliştirme #etüv terazi


Benzer Firmalar