KOZAY MAKİNA LTD. ŞTİ.


Karacaoğlan Mah. 6167 Sok. No: 40 B Blok/2 Işıkkent

Telefon1: 4721313

Telefon2: 4721314

Fax: 4721305

Web: kozaymakina.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, İzmir`de yüzey işlem sektörünün ilk firması olarak 1997 yılında faaliyetine başlamış, kuruluş felsefesini bugüne kadar değiştirmeden ama geliştirerek sürdürmüştür.
Troval işlemi olarak da bilinen yüzey işlem konusunda, Ege Bölgesi’nde entegre hizmet veren firmamız, otomotiv, metal, mermer ve kuyumculuk sektörlerinde, vibrasyonlu ve santrifüj makinaların ve sarf malzemelerinin satışını, makinaların montajını yapmakta, ayrıca satışı yapılan makinaların servis hizmetlerini vermektedir.
1999 yılında kurulan fason atölyemizde Ege Bölgesi’nde çeşitli sektörlerdeki müşterilerimize hızlı, kaliteli ve ekonomik fason yüzey işlem hizmeti verilmektedir.
Tek konuda en iyiyi yapmak prensibi ile, sadece yüzey işlem konusunda hizmet veren firmamız, altyapısı, makina donanımı, personeli, bilgisi ve tecrübesi ile yüzey işlem konusunda haklı bir beğeniye sahiptir.
400 m2 kapalı alana sahip firmamız, İzmir ve sanayisinin merkezinde olması, çevre yolu ve otoyol bağlantılarına çok yakın olması itibarı ile, büyük ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Troval işlemi olarak da bilinen yüzey işlem sektörüne yönelik vibrasyonlu ve santrifüj (turbo) makinalar ve bu makinalarda kullanılan seramik, plastik , porselen taşlar ve kimyasalların satışını yapmaktayız.Fason Yüzey İşlem Atölyesi..1999 yılında kurulan fason atölyemizde, çeşitli kapasitelerdeki 9 adet makinamız ve hızlı, kaliteli hizmet ve ekonomik fiyat anlayışımız ile ürünlerinize çapak alma, parlatma, pas giderme, yağ alma, tufal alma, köşe kırma, perdahlama, oksit açma, mermer eskitme gibi işlemler yapılmaktadır. Atölyemizde fason işlem hizmetine ilaveten, ürünleriniz için ücretsiz olarak proses geliştirme hizmeti de verilmektedir.

#troval #yüzey işlem #vibrasyon #çapak alma parlatma #fason trovalizasyon


Benzer Firmalar