Anasayfa » Hırdavatçılar » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Hırdavatçılar » LiderSan Hırdavat ve Teknik Malzeme

LiderSan Hırdavat ve Teknik Malzeme


Merkez Mah.Gündüz sok.No:11/A

Telefon1: 02126535055

Telefon2:

Fax: 02126535055

Web: liderden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lider Hırdavat Sanayi Ürünleri,yapmış olduğu hizmetin kalitesini, teknolojik gelişmelerle birlikte geliştiren bir firma olarak faaliyetlerine devam etme gücünü göstermektedir. Profesyonel ve amatör iş aletleri kullanıcılarına en hızlı servis anlayışıyla ulaşmaya gayret eder.

Müşteri odaklı çalışmalarına etkinlik ve verimlilik ilkeleriyle sizlerin rekabet kabiliyetlerine katkıda bulunmayı hedefler. Bu bağlamda marka zenginliği, fiyat uygunluğu, kalite anlayışından geri adım atmadan en iyi markaları hizmetinize sunar.

Daha iyi bir yaşam kalitesi için en son teknolojiyi kullanmak isteyen müşterilerimize doğru tercihleri yapmalarında köprü oluşturmayı sürdürecektir. Paydaşlarımızla büyümek ve onlara değer katmak, insan ve çevreye olan saygı, doğru ve açık çalışma prensibi ile güven duyulan ve izlenen çözüm ortağı olmak bizi ifade eden en başlıca değerlerdir.


Ürün ve Hizmetler


Matkap ucu bileme aparatı
Matkap uçlarını elinizde bileyemiyor olabilirsiniz. Matkap ucu bileme aparatımız sayesinde bu problem ortadan kalkacak. Matkap uçlarının ziyan olmasına son.. Taş motorunuzun yanına bağlayarak kullanabileceğiniz kolay aparat. 3 mm – 19 mm arası 45, 49, 59, 68 ve 88 derecede kolay bileme yapabilmek için ayarlı. Liderden matkap ucu bileme aparatı aparat kolaylığı Stoktan 2 iş gününde teslim
Lider Sanayi Ürünleri , Philips oto ampulleri, kesme taşı, inox kesme taşı, taşlama taşı, flap, zımpara, civata, vida, würth, matkap ucu, klavuz, 12, 9 kalite, 10, 9 kalite, inbus, imbus, alyan, aliyan, taş, kesme, delme, zımba, matkap, akülü, cgv, cgw, lgv, beta, retta, izel taş, karbossan, linux, inox, solvet, fren balata temizlik, sıvı gres, silikon, mastik, akrilik, paslanmaz bakım sipreyi, pazlanmaz bakım, köpük, el aleti, çekiç, Pense, metre, Alyan anahtar, kumpas, tornavida, pense, su terazisi, makas, silikon tabancası, testere, ingiliz anahtarı, isviçre çakısı, ıspatula, mengene, balyoz, keser, yan keski ve diğer hırdavat ürünleri ile hizmetinizdeyiz.

#Hırdavat Sanayi #Kesme taşlama #matkap freze #yağlayıcı temizleyici #vida civata


Benzer Firmalar