Anasayfa » Treyler ve Damper » Otomotiv ve Yan Sanayi » İÇEL Treyler ve Damper » MTD OTOMOTİV SAN VE TIC LTD ŞTİ

MTD OTOMOTİV SAN VE TIC LTD ŞTİ


EVCİ MAH.DAĞILGAN MEVKİİ NO 34 A- B

Telefon1: 0324 239 25 75

Telefon2:

Fax: 0324 239 35 77

Web: www.mtdotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:23
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR



2011 Yılında Kurulduğu günden bugüne kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden bir çok başarıya imza atan MTD OTOMOTİV, değerli müşterileri için gelecekte de yeni atılımlar yapmayı ve uluslar arası başarılara profesyonel ekip ruhuyla ulaşmayı misyon olarak belirlemiştir. Ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen şirketimiz MTD OTOMOTİV, teknolojik standartları kaliteyle birleştirerek uygun performansla en iyi şekilde hizmet vermeyi vizyon olarak benimsemiştir.


Ürün ve Hizmetler


MALZEME DOLABI
1,5 mm sacdan özenle yapılan dolaplarımız,16,00m uzunluğundaki özel boyama ünitesinde elektrostatik boya ile boyanmaktadır. Kaynak yapılma yöntemi kullanılmadığından parçalarda oluşabilecek bozulma ya da hasar durumunda kolaylıkla tamiri yapılabilmektedir.
Distrübitörlüğünü yaptığımız Knorr Bremse EBS sistemleri, Riga Taban Tahtası satışlarımız devam etmekte olup, kendi markamız olan FOXON ve patentini aldığımız plastik hidrolik yağ tankı üretimimiz başlamıştır.FOXON markası ile üretimi devam eden DİNGİL değerli müşterilerimiz için üretilmeye devam edilmektedir.Bunlarla beraber ürünlerimizin ana kalemlerinden olan fren körüğü, polyamid hortum ve fittingsleri, plastik su tankı, alümünyum ve sac olmak üzere iki tip hava tüpümüz bulunmaktadır. daha pek çok ürün çeşidi ile değerli müşterilerimize , en kaliteli malzemeler ile hizmet verdiğimiz firmalarımızın destekleri ile beraber büyümeye devam etmekteyiz.

#dingil,fren körüğü #polyamid hortum,ebs sistemleri #abs sistemleri,taban tahtası #dolap,hidrolik yağ tankı #hava tüpü


Benzer Firmalar