Orkanet Web Hizmetleri


Daye Kadın Sok.

Telefon1: 02164924687

Telefon2: 05350847264

Fax:

Web: www.orkanet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılından bu yana internet ve bilişim alanında hizmet veren orkanet bugünde hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor.Web tasarım , yazılım çözümleri , web yazılım , web uygulamaları , logo tasarımları , broşür tasarımları , internet reklamları , toplu sms , e-ticaret sistemleri , seo gibi alanlarda hizmetlerini sürdürmektedir.
Orkanet müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.Müşterilerimizin nasıl düşündüğü ve ne istedikleri bizim için son derece önemlidir.
Orkanetin çalışan kadrosu sizin istediklerinizi ön planda tutarak , sizin için en iyi görselliği , işlevselliği ve kullanılabilirliği çalışmalarına yansıtır.Sizin için en iyi değerlendirmeleri yaparak , sizin için en iyisini ortaya çıkarır.
Bunun yanında kendi web projelerinide geliştirmeye devam etmektedir.2012 yılında geliştirdiğimiz oyuneksper oyun forumları sayesinde birçok oyuncumuz oyunlar hakkında bilgi alıyor , tartışıyor ve paylaşıyor.Her geçen gün başka web projeleride ortaya koymaya devam edecektir.
Referanslarımız arasında bulunan bazı firmalarımıza geliştirdiğimiz özel yazımlımlar sayesinde kendi işlerini düzene koymuşlardır.İşlerinin takiplerini , rapor dökümlerini ve daha birçok işlemi kolaylıkla yazılımlarımız üzerinden almaya devam ediyorlar.
Gene referanslarımız arasında bulunan bazı firmalara verdiğimiz bütünleşik hizmetimiz sayesinde logo tasarımlarını , broşürlerini , web tasarımını , özel yazılımlarını geliştirerek şirketleri tamamen teknolojik dünyaya hazırladık.Ve hazırlamayada devam ediyoruz.
Bizi seçen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz…


Ürün ve Hizmetler

Web tasarım , yazılım çözümleri , web yazılım , web uygulamaları , logo tasarımları , broşür tasarımları , internet reklamları , toplu sms , e-ticaret sistemleri , seo

#Web tasarım , yazılım çözümleri #logo tasarımları , broşür tasarımları # toplu sms , e-ticaret sistemleri #web yazılım , web uygulamaları #internet reklamları


Benzer Firmalar