Anasayfa » Prefabrik Yapı Elemanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Prefabrik Yapı Elemanları » 3A PREFABRİK KONUT VE ÇELİK YAPI SİSİTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

3A PREFABRİK KONUT VE ÇELİK YAPI SİSİTEMLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Ankara Cd.No:227/C

Telefon1: 216 378 37 00

Telefon2: 216 378 95 70

Fax: 216378 37 03

Web: www.3aprefabrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

3A PREFABRIK KURUMSAL Türkiye’nin önde gelen sirketler grubundan biri olup birbirinden farkli çok yönlü isleri bünyesinde birlestirmistir.Yurtiçi ve yurtdisi müsterilerine prefabrik,hafif çelik konstrüksiyon,konteyner,alaninda imalat,satis ve satis sonrasi hizmet sunmaktadir.Yasam ve ofis amaçli konteynerler,insaat firmalarina yönelik sosyal tesis,prefabrike tek ve iki katli bireysel yapilar,ticari,kamusal,yapilar,fabrika binalari,okul,hastane amaçli yapilar bunlardan sadece birkaçidir. 3A PEFABRIK uzman kadrosu ile konut alaninda söz sahibidir. Her türlü iklim sartlarina uygun ve dayanikli yapilar üreterek,ülkemizin bu alandaki ihtiyacina cevap vermektedir. 3A Prefabrik,müsterilerimizin istekleri dogrultusunda ,son derece yüksek kaliteli prefabrik ve çelik yapilar konusunda uzmanlasmis bir kadroya sahiptir.


Ürün ve Hizmetler


Prefabrik konut binalar
38m2 prefabrik konut binaları.Salon+Mutfak,Oda,Banyo+Wc,Veranda
Prefabrik konut binalar, Şantiye binaları, Sosyal amaçlı binalar, Çelik binalar, Konteyner, Hangar, Depo, Atölye, Çok amaçlı kabinler, Kiralık Konteyner.

# # # # #


Benzer Firmalar