Marmara Hizmet


Ferit Bey Sk. No:3

Telefon1: 02164500037

Telefon2:

Fax: 02164500038

Web: www.marmarahizmet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnşaat ve tadilat işlemlerinden sonra, detaylı olarak temizlik faaliyetlerinde bulunulması gerekir. Yapı alanında tüm ihtiyaçlar tamamlandıktan sonra genellikle kullanıcılar evlerine / işyerlerine hemen taşınmak isterler. Fakat temzilik konusu buna ciddi bir engel oluşturmaktadır. Yetersiz temizlik ya da yanlış kimyasal madde kullanımı, insanları huzursuz edebilecek etkenlere yol açmaktadır.

Fimamız inşaat ve tadilat işlemleri sonrasında yapılacak temizliğe olabildiğince yüksek derecede önem göstermektedir. Müşteri devamlılığını sağlamak ve referans derecesini arttırmanın yanı sıra, sağlık konularıda temel olarak esas alınmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Yapı kimyasallarının oluşturduğu kansorejen maddeler, gerekli temizlik kimyasalları ile yok edilmektedir. Özellikle gözle gözükmeyen, toz halinde bulunan bir çok etken yapı kimyasalları maddesi, klasik bir temizlik sonrası yere yapışmaktadır. Bu maddeler kuruduktan sonra, üzerinde yürüme ve halının oluşturduğu sürtünmeden öterü tekrar yerinden sökülebilmekte ve sağlık açısından risk oluşturma bilmektedir. Bu konuda firmamız, teknoloji ve tecrübe ile hareket etmekte, önlemlerini üst derecede almaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar