Anasayfa » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » İÇEL Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » Köseoğlu Zirai İlaç Nak. İnş. Orm. Ürn. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Köseoğlu Zirai İlaç Nak. İnş. Orm. Ürn. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti.


Adana-Mersin karayolu 19.km atalar mah.175/a Yenice/Tarsus/Mersin

Telefon1: 03244541412

Telefon2: 05308788623

Fax: 03244541413

Web: www.koseogluakkukurt.com/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Köseoğlu Ltd. Şti., sektördeki liderliğini geçmişinden aldığı güçle devam ettiriyor. Yüksek kalitedeki ürünleriyle hem çiftçimizin hem de sanayicimizin emeğini koruyan anlayışı ve titizliği ile faaliyetlerini sürdüren firmamız Dünya’da ve Türkiye’de ki değişen ihtiyaçlara uygun fiyat ve kalitede Kükürt üretimine devam etmektedir. Avrupa ve Türkiye normlarının üzerinde kendine has yüksek standartlardaki ürünlerimizle tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Misyonumuz ve Vizyonumuz bir ve ….

“Bu ülkedeki tek bir insanın bir kuruşu ve emeği, bizim yüzümüzden zayii olmayacak.“ anlayışına sahip firmamız hep sizlerle.


Ürün ve Hizmetler


TOZ KÜKÜRT SIVI KÜKÜRT ELEMENTEL KÜKÜRT MİCRONİZE KÜKÜRT TÜRKİYE GENELİNDE BAYİLER ARANMAKTADIR.
Kükürt Takviyesinin Diğer Faydaları; İhtiyaca uygun kullanımı yanında hiçbir yan etkisi olamayan kükürt kullanımının çiftçiye sağladığı diğer faydaları toplayacak olursak; Ürün verimindeki anormal artış, Baklagillerde gelişmeyi kuvvetlendirmesi, Ürünlerin donmaya karşı direncini ve kışa dayanıklılığını arttırması, Kuraklığa karşı dayanıklılığını arttırması, Hastalıklara ve zararlılara dayanıklılığını arttırması, Ürün için tehlikeli bir çok böcek türünü barındırmaması, Ürünün erken
toz kükürt, sıvı kükürt, elementel kükürt, micronize kükürt, köseoğlu ak kükürt,

#toz kükürt #sıvı kükürt #elementel kükürt #micronize kükürt #köseoğlu kükürt


Benzer Firmalar