Bağcılar Digitürk


FATİH MAH. VELİOĞLU CAD. NO:35/B

Telefon1: 05386957373

Telefon2:

Fax: 05386957373

Web: www.ve.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bağcılar Digitürk – Satış Hizmeti – Kurulum Hizmeti
“Bağcılar Digitürk Bayii” sizlere hizmet verebilmek adına gece gündüz çalışmalarına devam ederek sizlere en iyisi hizmeti verebilecek seviyeye gelmiştir. “”Bağcılar Digitürk Şubesi” olarak sizlere yıllardan beri bildiğiniz üzere digitürk hakkında detaylı bilgiler vermekteydik. Sizlere vermiş olduğumuz bu bilgileri daha da üste çıkararak sizlere hem Digitürk telefon numaralarımız üzerinden hemde internet sitemiz üzerinden sizlere detaylı olarak bilgi vermeye başlamış bulunuyoruz. İnternet sitemiz sizler için Digitürkün tüm paket ve kampanyaları hakkında sizlere detaylı bilgi vermeye başlamıştır. Aynı zaman da da sizlere Digitürkün tüm hizmetlerini de sizlere hem telefon numaralarımız üzerinden hemde internet sitemiz üzerinden alabileceğiniz bir hizmet anlayışı içinde sizlere hizmet etmekteyiz.
Müşteri Temsilci Telefon Numarası : ( 0538 695 73 73 – 0533 035 14 31 )
Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası : ( 0212 445 55 65 )
Bağcılar Bayimizde Vermiş Olduğumuz Digitürk Hizmetleri :
“İstanbul Digitürk Bağcılar bayisi” olarak sizlere internet sitemiz üzerinden, telefon numaralarımız üzerinden ve bayimiz üzerinden şu hizmetleri vermekteyiz.
Digitürk abonelik hizmeti, Dış kurulum hizmeti, İç kurulum hizmeti, Lig Tv abonelik hizmeti, Lig .Tv satış hizmeti, Teknik destek hizmeti, Paket ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi, paket ve kampanya satışı, online abonelik hizmeti vb. hizmetlerimizin hepsini “Digitürk Bağcılar Bayii” de bulabileceksiniz.
“Digitürk Bağcılar Şubesi” olarak Sitemiz üzerindeki iletişim bilgilerinden kolay bir şekilde bizlere ulaşabilecek ve de digitürkün eşsiz hizmetlerinden biran önce faydalanmaya başlayabileceksiniz.
Abonelik işlemlerinizden sonra kurulum işleminizi aynı gün içerisinde başlatacağımız için sizlere abonelik işlemlerinizi başlattığınız gün içerisinde digitürk izleme fırsatını sizlere sunuyoruz. Kurulum ücretsiz olup, sadece aktivasyon ücreti olarak 20 TL ödersiniz. Çanak ve uydunuz bayimiz tarafından sizlere ücretsiz olarak verilecektir.



Ürün ve Hizmetler


Digitürk Giriş Paketi
Digitürk Giriş Paketimizin içerisindeki kanallar sayesinde sizlere geniş bir tv izleme kalitesini sizlere vermiş bulunuyoruz. Giriş Paketimizin içerisinde şu kanallar bulunmaktadır. Ulusal kanallar Haber kanalları Film Kanalları Çocuk Kanalları Spor Kanalları Eğlence Ve Yaşam Kanalları Belgesel Kanalları Müzik Kanalları Radyo Kanalları
Lig Tv Günde 1 TL
Lig Tv izlemek isteyenlere inanılmaz kampanya hazırlamış bulunuyoruz. Sizler içi Lig Tv artık günde 1 TL. İrtibat için bizlere ulaşın.

#Bağcılar Digitürk #Bağcılar Digitürk Bayii # # #


Benzer Firmalar